SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
hmm, wiem że mam w planach wyjazd do Lublina w tym miesiącu, ale muszę to skonsultować bo chyba tydzień później
-
Uwaga Panowie! Nie wiem czy i ja się nie skuszę Przyjmiecie w swe grono Daewoo S40?
-
hmm, wiem że mam w
planach wyjazd do Lublina w tym miesiącu, ale muszę to skonsultować bo chyba tydzień
późniejPacior - konsultuj więc i odpisz jak najszybciej.
Biorąc pod uwagę sytuację Miecha, dodatkowy tydzień dałby większe szanse na jego przyjazd, więc - w razie czego, żeby było nas więcej - może przełożymy się o tydzień później... -
Uwaga Panowie! Nie
wiem czy i ja się nie skuszę Przyjmiecie w swe grono Daewoo S40?Uch... DU S40 - piękny model... Jasne, że przyjmiemy. Jeżeli tylko chciałoby Ci się przyjechać na te 3-4 godziny spota...
-
Biorąc pod uwagę
sytuację Miecha, dodatkowy tydzień dałby większe szanse na jego przyjazd, więc - w
razie czego, żeby było nas więcej - może przełożymy się o tydzień później...Postaram się dostosować.
-
No mnie by pasował termin 17 maja, wtedy mam imprezę z której bardzo chętnie się urwę
-
No mnie by pasował
termin 17 maja, wtedy mam imprezę z której bardzo chętnie się urwęWłasne wesele
-
Ja jednak odpadam, wesele mi się przedłużyło do tygodnia i siedzę tu do końca tyg.
-
a u mnie jeszcze nie wiedzą, czy robić imprezę 16 czy 17 maja
bo rozumiem że reflektujecie Panowie na 17 maj?
ps. to nie moje wesele ;P
-
jak tak dalej pójdzie to 24 maj będzie terminem.
-
Tak, 17-go - niedziela się sprawdzała do tej pory jako dobry dzień na takie imprezy.
-
Ja jednak odpadam,
wesele mi się przedłużyło do tygodnia i siedzę tu do końca tyg.Widziałem załącznik... Cholera, lekko nie jest - współczuję...
-
Widziałem
załącznik... Cholera, lekko nie jest - współczuję...5 dzień okazał się odwykiem dla wszystkich - nikt nawet nie chce dzisiaj piwa
-
No to - kto się pisze na spota lubelskiego - pod Lublinem na S17, McDonald na dwupasmówce w stronę Warszawy? Niedziela 17-go maja, godz. 15.00 - trochę wcześniej (żebyśmy mieli trochę czasu i nie wracali do domów zbyt późno).
1. leo
2. ... -
2. Miecho
-
Miecho - wrzuć moje uszczelki do samochodu.
-
No to - kto się
pisze na spota lubelskiego - pod Lublinem na S17, McDonald na dwupasmówce w stronę
Warszawy? Niedziela 17-go maja, godz. 15.00 - trochę wcześniej (żebyśmy mieli trochę
czasu i nie wracali do domów zbyt późno).
1. leo
2. ...3. Pacior
Na zachętę za uczestnictwo będę rozdawał nófki popielniczki
-
No to - kto się
pisze na spota lubelskiego - pod Lublinem na S17, McDonald na dwupasmówce w stronę
Warszawy? Niedziela 17-go maja, godz. 15.00 - trochę wcześniej (żebyśmy mieli trochę
czasu i nie wracali do domów zbyt późno).
1. leo
2. Miecho
3. Pacior4. Jaco-
-
No to - kto się
czasu i nie wracali do domów zbyt późno).Dla mnie jakaś mapka i koordynaty do gpsa by się przydały.
-
Dla mnie jakaś
mapka i koordynaty do gpsa by się przydały.Chyba o ten chodzi.
Albo tu: Łany 31B Markuszów