SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
YYYY bo coś mnie
oderwało od rzeczywistości.
Na co się
zgadujecie?Grupa śląsk zgaduje się na spota a my z Adamem namawiamy Koleżankę żeby pozwoliła sobie pomóc na spocie z ew drobnymi usterkami
-
Koleżanka złapała dziś kapciora i żadnego chętnego do zmiany koła nie było
wymarzłam jak szlag i czuję się niczym hibernatus -
Oprócz nas z zlosnikia, z drugiego forum powinno się jeszcze pojawić 6 osób
-
Przypominam o jutrzejszym spocie!
Data, godzina oraz miejsce:
Data: 6.04.2013
Godzina: 17:00
Miejsce: Aleja Walentego Roździeńskiego 95, Katowice (podziemny parking IKEA) -
łee.. ja niestety nie mogłem... z pracki dopiero wróciłem.. sorki Moi Drodzy.. niestety innym razem.. :((
-
łee.. ja
niestety nie mogłem... z pracki dopiero wróciłem.. sorki Moi Drodzy.. niestety innym
razem.. :((Termin to jutro
-
O żesz!! a ja ślepy jestem!! no to już inna sprawa!! Ha!! To się Mak zjawi!!
-
O żesz!! a ja ślepy
jestem!! no to już inna sprawa!! Ha!! To się Mak zjawi!!No to ok
Już mnie wystraszyłeś -
Ja też chyba będę... mam nadzieję, że nie będziemy się szukać na parkingu, może ktoś mi na pric wrzuci swój nr komórkowy żeby znaleźć się na miejscu.
-
Będę, będę się normalnie załamałem, chi,chi, że już nie zdążyłem, ale mi się daty pomieszały ;P Będę raczej ze znajomkiem, miałem zawitać z kumpelą ( moja droga i nieodzowna sąsiadka, zawsze pomaga przy małych remontach Tikusia ), ale bidulka dzisiaj wylądowała na wyrostek w szpitalu.. :(( także dozo..
-
Przypominam o
jutrzejszym spocie!
Data, godzina oraz
miejsce:
Data: 6.04.2013
Godzina: 17:00
Miejsce: Aleja
Walentego Roździeńskiego 95, Katowice (podziemny parking IKEA)Cholerka - właśnie przeczytałem o spocie
-
Kurcze, Mistrzu!! ŻAŁUJ!!!! Ja właśnie wróciłem.. Odlocik!!
..ale najbardziej to chyba zadziwił Nas kolega "Smisny" z ... Łodzi!! Szacun I pozdrówka wielkie dla Wszystkich!!
-
Dzięki za spota dziewczyny i chłopacy! Supcio było poznać po 22 latach ekipę.
Ostatni przyjechałem i ostatni wyjechałem. Dlatego piszę wcześniej niż wszyscy. -
Dzięki za spota dziewczyny i chłopacy!
Mnie nie było, ale cieszę się wraz z Wami.
Supcio było poznać po 22 latach ekipę.
Eee... no chyba troszkę przesadziłeś.
Ostatni
przyjechałem i ostatni wyjechałem. Dlatego piszę wcześniej niż wszyscy.200 km w jedną stronę... trochę drogi było.
Nie macie jakichś fotek z autkami i ich kierownikami? Jeśli są, pokażcie!
Kto w końcu się zjawił - bo naliczyłem 5 ticów?
I... co to za auto (w środku) po jakimś ostrym tunie? Matiz? Nagłośniony? Czyj to? -
maku25
Niezła fotka mojego ścigacza - ta rozmazana
Chyba nawet widziałem jak ją robiliście, myślałem wtedy że rdzy szukacieWiększa galeria: http://imageshack.us/g/1/10095160/
Mnie udało się naliczyć 8 x Tico
A Matiz to był z DU forum, dla ciekawych: http://daewooforum.pl/temat37658.html
-
Dzięki za spota
Matiz robił robotę to prawda Ale nie powiem tikacze też dobrze ogarniete a niektóre mody nawet przerosły moje oczekiwania jeśli chodzi o wykonanie :))
smisnykolo, szacun za wyprawe -
Nie macie jakichś
fotek z autkami i ich kierownikami? Jeśli są, pokażcie!
Kto w końcu się
zjawił - bo naliczyłem 5 ticów?Pozwolę sobie zapożyczyć tę focię..
Od lewej patrząc mamy: joseph81, n30, dawidczaju, gamero, Maku25, BigOs93, Devlock, horn9 oraz nasz gość specjalny smisnykolo - wielki szacun dla kolegi, niemały kawałek by Nas wszystkich odwiedzić.. no i oczywiście osoby towarzyszące pozdrówka dla Wszystkich! -
Ja także dziękuję za spota i wrzucone fotki.
Po wczorajszym zlocie muszę stwierdzić, że tak jak wcześniej się mówiło, że tico to autko dla emeryta to wczoraj można było obalić tą teorię
-
"Daj mu na zimnym!" xD
-
Może następny spot?
Koniec maja, co o tym myślicie?