JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
witam jestem tu nowy witam wszystkich ja dopiero chce kupić tico i zrobić konkretną zabudowę audio i mam pytanie do was od czego mugłbym wsadzić większy altek?pozdrawiam grubbass
-
Witaj
większy alternator? hmm chyba u nas nikt nie potrzebował zmieniać.. może podejdzie z matiza luz sparka, ale nie znam ich parametrów.
Przy tym wieku auta może zadowoli Cię po prostu nowy -
Witam.
I proszę - jeśli chcesz pogadać na temat innego altka, załóż nowy temat, bo to tylko wątek do powitań. -
Witam
Stałem sie posiadaczem Tico z 1996r z 182kkm, moj nabytek miał byc z gazem jednak nadarzyła sie oferta z osiedla obok wiec sie skusiłem(naprawde ciezko było cos złapac z lpg do 1500zł). Planuje wrzucic do niego gaz.
A o mnie? Nazywam sie Maciek studiuje budownictwo i kocham majsterkować dlatego tez wybrałem tico
Pozdrawiam -
Witaj
fajnie że tu napisałeś
Mój ulubiony rocznik, najwięcej tico z klimą trafiało się z tego roku
-
U mnie niestety klimy nie ma ale kto wie moze kiedys...
-
U mnie niestety
klimy nie ma ale kto wie moze kiedys...niewielu ma.. na forum jest tylko 2 takich co mają:)
-
Witam
Cześć
A o mnie? Nazywam
sie Maciek studiuje budownictwo i kocham majsterkować dlatego tez wybrałem ticoI bardzo dobry wybór - ticachoo to wdzięczny obiekt do majsterkowania. O ile nie trafiłeś na zajeżdżony, zaniedbany egzemplarz... bo w takim przypadku do grzebania może być zbyt dużo.
-
Witamy Miło powitać nowego usera, zapraszamy do dyskusji na forum
-
Witamy,
Kolejny User z moich okolic -
Witam
Mam na imię Wojtek, mieszkam w Katowicach i miesiąc temu zostałem posiadaczem Tico.
Kolor Tikacza to SP1 przez co w grupie znajomych nadano mu imię "Purple Rain", co ze słownika Majów oznacza znikający punkt
Na co dzień zajmuję się sprzedażą materiałów budowlanych, a każdą wolną chwilę staram się spędzać nabijając kilometry na rowerze.Pozdrawiam forumowiczów i dziękuję za przyjęcie do grona !
-
witaj na forum
rośnie nam grupa Katowicka
-
Cześć!
Masz jeden z moich ulubionych kolorów Tico . Od pewnego czasu mijam w Chrzanowie takie, wcale nie zardzewiałe .
Życzę bezproblemowej eksploatacji!
-
No ten mój egzemplarz też dobrze wygląda. Poprzedni właściciel dbał o niego, zauważyłem konserwacje podwozia i profili zamkniętych. A w miejscach gdzie się pojawiła ruda to zaraz były zabezpieczane antykorozja.
-
Witaj
Mój kolor Nie ma takich zbyt wiele
-
Witamy w naszym gronie
Niech Tico służy jak najlepiej
-
witaj na forum
rośnie nam grupa
KatowickaW takim razie czekamy na jakiś śląski spot
-
Jestem za !
-
Witam wszystkich.
Daewoo Tico mam już od 8 lat. Odziedziczyłem go po wujku, który umarł nagle i z racji tego, że to pamiątka rodzinna bardzo rzadko go używałem. Jego rocznik, to 2000. Niestety jakiś rok temu moje podstawowe auto padło i użyłem pamiątki. Niestety miałem pecha i zdarzył się dzwon. Nie jakich makabryczny ale przód trochę pognieciony i trzeba co nieco powymieniać. Ponieważ to pamiątka, więc musi to być zrobione bez lipy i dlatego potrzbuję katalogu części. -
witaj dobrze że chcesz o niego zadbać
o katalog może być ciężko, ale myślę że powinieneś dać sobie radę bez niego.
Utwórz nowy wątek o swoim pojeździe, wstaw zdjęcia żebyśmy mogli zobaczyć jak to wygląda i napisz skąd jesteś, sam chętnie mogę przekazać parę części