Tico na żółtych blachach. Kolejny Skarb Narodu :-)
-
@BPX33 Rejestracja auta na zabytek nie wpływa na kwestię własności – nadal pozostajemy jedynymi właścicielami naszego pojazdu. Nie musimy nikogo informować o każdej wymianie oleju czy filtrów, a nawet lakierowaniu samochodu. Konserwator nie może również narzucić nam wykonania określonych prac przy aucie. Nie zapominajmy jednak, że jednym z obowiązków właściciela jest utrzymanie pojazdu zabytkowego w należytym stanie. Najpierw zbadaj temat a nie pierd...sz.
-
@likaon napisał w Tico na żółtych blachach. Kolejny Skarb Narodu :-):
Najpierw zbadaj temat a nie pierd...sz.
:-))) Nic dodać, nic ująć.
@BPX - kto Ci takich bajek naopowiadał? A Tyś łyknął to jak młody pelikan...??? 🤣 -
@leo napisał w Tico na żółtych blachach. Kolejny Skarb Narodu :-):
:-))) Nic dodać, nic ująć.
@BPX - kto Ci takich bajek naopowiadał? A Tyś łyknął to jak młody pelikan...??? 🤣Właściciel zabytku. Ale co ja tam wiem...
-
-
"Rejestracja auta na zabytek nie wpływa na kwestię własności – nadal pozostajemy jedynymi właścicielami naszego pojazdu. Nie musimy nikogo informować o każdej wymianie oleju czy filtrów, a nawet lakierowaniu samochodu. Konserwator nie może również narzucić nam wykonania określonych prac przy aucie. Nie zapominajmy jednak, że jednym z obowiązków właściciela jest utrzymanie pojazdu zabytkowego w należytym stanie."
https://www.wyborkierowcow.pl/tablice-rejestracyjne/zolte-tablice-rejestracyjne-fakty-i-mity/
-
@Szarik przyznaję się, zapomniałem dodać skąd mam informację.
-
@likaon Aaa, ja w ogóle nie zobaczyłem Twojego posta... Sorry, mój błąd.
-
-
Pożyjemy, zobaczymy. Wszystko może się zdarzyć, także najbardziej nierozsądne, nielogiczne i niedorzeczne pomysły mają spore szanse na realizację.
-
Wczoraj widziałem Tico na żółtych blatach w Katowicach. Rejestracja SK czyli lokals. Mało do rowu nie wjechałem :). Nic o żadnym fanie z Katowic nie słyszałem. Ktoś się przeprowadził?
-
-