Test kamerki Navitel NR200 NV w różnych warunkach pogodowych.
-
-
@pacior dzięki za linka, teraz to już biere :D
-
-
@likaon napisał w Test kamerki Navitel NR200 NV w różnych warunkach pogodowych.:
@pacior @Gooral szkoda że nie ma voice control. Nie będzie "rikord vidio" :) a tak to lepsza niż moja, lepszy ekranik. No extra jest.
No właśnie to jedyna rzecz która mnie zniechęca xd i nie kumam, czemu tej funkcji tu już nie ma, ale ciul, będzie bez. Mam nadzieję, że zdążę zamówić i nie wyprzeda się na pniu, bo wcale dużo tego nie ma jak patrzę.
-
W mojej kamerze nie musze drzec ryja aby cos nagrać. Wystarczy kliknąć jeden przycisk.
-
Owe "darcie ryja" jest akurat fajnym featur'em
-
@Jaco drzesz ryja albo naciskasz przycisk. Także dla każdego coś fajnego w 70mai :). Ale powiem wszystkim jedną rzecz, mi się ona zwróciła jak panienka cofnęła mi w przód auta. Najpierw chciała uciec ( golf 4 1.6 vs 307 2.0) a potem jakieś fochy były. Jeden film na szybko z kamery i oświadczenie po paru minutach. Nawet te tanie w prostych sprawach mogą pomóc.
-
@likaon mialem podobnie https://youtu.be/jRyB3EXDz-0
-
@pacior zmienili artykuły, dla których obowiązywał kod stoiska...ale i tak wychodziło 206 zł., więc zamówiłem :D
-
@likaon napisał w Test kamerki Navitel NR200 NV w różnych warunkach pogodowych.:
Nawet te tanie w prostych sprawach mogą pomóc.
Dokładnie!
Chcesz mieć kamerę która nagra Ci super film to kupujesz GoPro i po sprawie.
-
Nie dawałem żadnego filmu gdy pada deszcz. Przy okazji zobaczcie jak można się pokręcić po mojej miejscowości.
-