Opel Meriva 1.4 16V Twinport
-
Dziś jeszcze doinstalowałem sobie nawigację Tom Tom.
Gdyby ktoś chciał mogę udostępnić apkę na androida bez płacenia za mapy. -
@Jaco napisał w Opel Meriva 1.4 16V Twinport:
Od jakichś 12-13 lat korzystam właśnie z nawigacji TomTom i nie zamienię na żadne inne. ;)
-
@Jaco napisał w Opel Meriva 1.4 16V Twinport:
Gdyby ktoś chciał mogę udostępnić apkę na androida bez płacenia za mapy.Jestem zainteresowany w celu zapoznania się z tym systemem, nigdy nie używałem tomtoma
-
OK ogarnąłem przednią kamerę. Tak jak przedstawiłem link z YT zastosowałem tylko dwie diody prostownicze wylutowane z prostownika. Tyle że przez jedną podałem dodatkowo zasilanie jej i zadziałało. No nie tak jak na monitorze w lusterku gdzie miałem dwa AV ale tu daje to ogarnąć przy parkowaniu. Oczywiście zostawiłem przycisk w lampce podsufitki aby ją uruchamiać . Zaoszczędziłem na tym konwenterze.
Więc tak dojeżdżam do auta z przodu włączam przednią kamerę :Wyłączam ją aby cofnąć mam :
No bo jak jest skumulowane mamy taki obraz :
Samo radio jest OK. Podświetlenie dobrane do koloru podświetlenia jedynie nie reaguje na jego intensywność .
No i nie pokazuje nazwy stacji tylko częstotliwość na wyświetlaczu głównym.
-
-
A i mam dostęp do ustawień wyświetlacza jak datę godzinę czy zmianę języka. Dodatkowo powróciła możliwość przełączania z kierownicy wejściami. Czyli mogę zmieniać z jakiego wejścia chcę słuchać