Opel Meriva 1.4 16V Twinport
-
@BPX33 napisał w Opel Meriva 1.4 16V Twinport:
No chyba, że jesteś audiofilem no to wszystko cofam.
Tak jestem.
A felgi prosiłem cię abyś poszukał a ty ... -
@Jaco napisał w Opel Meriva 1.4 16V Twinport:
A felgi prosiłem cię abyś poszukał a ty ...
A co ja z tego będę miał? Wiesz, że za darmo to teraz nawet w przysłowiowy "ryj" nie można dostać... :P
-
A felgi prosiłem cię abyś poszukał a ty ...
A co ja z tego będę miał? Wiesz, że za darmo to teraz nawet w przysłowiowy "ryj" nie można dostać... :P
Nie będziesz musiał już pisać żeby @Jaco kupił sobie felgi :) czyli tym samym będziesz miał więcej wolnego czasu ;)
-
@Gooral napisał w Opel Meriva 1.4 16V Twinport:
czyli tym samym będziesz miał więcej wolnego czasu ;)
Słaby deal... :P
-
Dam ci dislajka :))))
-
-
@likaon zasilanie czego? Tego modułu ? Zasugerowalem sie filmem z YT TomFix a i juz widzialem inny film na YT rosjanina z takim wlasnie zasilaniem modulu. Moze nawet TomFix tym sie posluzyl.
-
A ja się dorzucę z drugim! :-)
-
No i widzę że mogę mieć problem.
W moim radiu jest inna płyta niż te co znalazłem z opisami w necie.Rzeczywiście - wygląda na to, że masz wcześniejszą wersję.
Ale spokojnie - weź lupę i dokładnie prześledź ścieżki. Obejrzyj drugą stronę Twojej płyty - bardzo możliwe, że niewidoczne u Ciebie elementy SMD znajdziesz po drugiej stronie.
Dobrze jeszcze byłoby znaleźć schematy do obu wersji.PS. (Nie deklaruję się, że poszukam dla Ciebie.)
-
@Jaco a wiesz co, zasugerowałem się tym układem Blaupunkt że podłączasz się do niego. Myślałem że zasilanie modułu bt bierzesz z innego 5v niż to podane na ten układ, a zamyka się poprzez twój dodany moduł i powoduje zwarcie. Mój błąd.
-
No i teraz to już nie mogę odmówić! :D
-
-
Wszędzie daleko.
-
Wszędzie daleko.
To mnie rozwaliłeś teraz...
Ty serio chcesz je kupić czy tylko zmarnowałem czas na szukanie?Te felgi są za pół darmo, więc nawet jak jedna czy dwie będą krzywe to wyprostujesz (zresztą możesz zapytać przed zakupem). Już nie mówiąc o czymś takim jak "wysyłka"... Eh!
-
14 nie potrzebuje. Tylko 15 . Obiecany dislajk 😂😂😂
-
14 nie potrzebuje. Tylko 15 .
4 komplety 15" masz... Bosze!
-
@BPX33 kota w worku nie będę kupować. Do Polo pojechałem po fele 45km. Na zdjęciach również wyglądały idealnie.
Dzięki za znalezisko ale jeszcze sobie poczekam. -
@BPX33 kota w worku nie będę kupować. Do Polo pojechałem po fele 45km.
Trzeba było od razu napisać, że chcesz felgi od siebie z miasta, a najlepiej to od sąsiada i nie używane, tylko nowe, no i tak w ogóle to za darmo byłyby najlepsze... XD
-
@BPX33 nie widziwiaj 😂😂😂
Zobacz co znalazłem w swojej okolicy :
https://www.olx.pl/d/oferta/alufelgi-15-4x100-opel-CID5-IDATCEW.html#3d59d24d9d
Ale napiszę Ci tak.
Widziałem jak sąsiad który se kupił forda galaxy na fajnych felach morduje się aby zmienić koła na zimowe. Nie wiem jak w tym modelu jest ale przy odkręcaniu urwał 4 szpilki . Później grzanie spawanie aby je wykręcić.
Na chwilę obecną widzę stalówki na zimowych i chyba nie ma zamiaru zmieniać a auto co dzień robi 200 km w jedną stronę . -
Dziś zaprogramowłem sobie 3 kluczyk. Jest tylko do odpalenia auta.
Jedynie w programie pokazuje błąd ale jak go skasuje kluczyk nie dziala.
Jak go nie kasuję jest OK.