Mundial 2018
-
Komu kibicujecie? Ja oczywiście Polsce, mimo, że nie jest faworytem :) Wbrew temu, co piszą pismaki http://wprawo.pl/2018/06/15/nie-kibicowac-polsce-bo-lamana-jest-konstytucja-wynurzenia-polskojezycznego-portalu-mundial-2018/
-
Ja również Polsce . Nie mogę się doczekać pierwszego meczu.
-
Trzymamy kciuki za naszych.
-
Oczywiście kibicuję naszym, chociaż nie oszukujmy się, że turnieju to oni nie wygrają. Niestety mecze są w takich godzinach że uja zobaczę ze dwóch meczy...ale już mam plan, że na lunch pójdę jak sie mecz zacznie (mam godzinę przerwy xd).
No i tak trochę z przyzwoitości jeszcze trochę Anglii kibicuję. -
Wiadomo, że Polsce, a przy okazji Islandii (dziś mi mocno zaimponowali!) i Anglii (od zawsze lubiłem ich styl gry). ;)
Natomiast nie będę kibicował i życzę jak najszybszego odpadnięcia Brazylii (strasznie ich nie lubię i wręcz nie mogłem się nacieszyć jak 4 lata temu Niemcy spuścili im łomot! XD).
-
@bpx33 napisał w Mundial 2018:
Natomiast nie będę kibicował i życzę jak najszybszego odpadnięcia Brazylii (strasznie ich nie lubię i wręcz nie mogłem się nacieszyć jak 4 lata temu Niemcy spuścili im łomot! XD).
Mam podobnie z Portugalią, a w sumie to bardziej z niejakim CR7...
-
Ja Polsce, Hiszpanii, Niemcom i Brazylii (w tej kolejności).
-
@gooral napisał w Mundial 2018:
Mam podobnie z Portugalią, a w sumie to bardziej z niejakim CR7...
Jego zachowanie w meczu z Hiszpanią było skandaliczne... Choć faktem jest, że gdyby nie on to Portugalia byłaby bez szans.
-
No to jaki wynik jutro obstawiacie?
-
Jaki Mundial? Gdzie, kiedy?
-
-
-
@leo napisał w Mundial 2018:
Jaki Mundial? Gdzie, kiedy?
@leo ale odkop...to temat sprzed 4 lat...😂😂😂
-
No i szanse na wyjście z grupy spadły o jakieś 50%... Eh! I cały misterny plan w pizdu!!!
-
Powiem tak, zagrali jak Polska reprezentacja za starych "dobrych" czasów...
-
@Gooral ch....., ale stabilnie?
-
@gooral napisał w Mundial 2018:
@leo ale odkop...to temat sprzed 4 lat...😂😂😂
To temat ponadczasowy... 😂
Co do wyniku - jakoś blado widzę ciąg dalszy, niestety (biorąc pod uwagę historyczne statystyki).
-
Jak dla mnie zlekceważenie przeciwnika . Do dupy mecz.
-
@jaco napisał w Mundial 2018:
Zgadzam się w 100%, aż mi się patrzeć nie chciało i zająłem się dalej pracą 😂
Swoją drogą nie wiem co jest nie tak ze Szczęsnym, bo pamiętam, że już posczas Euro 2012 była jakaś sytuacja, że wyszedł z bramki i mało nam ktoś wtedy gola noe strzelił...a teraz znów przerwę sobie zrobił chłopak... -
@jaco napisał w Mundial 2018:
Racja. Za to czarni jak węgiel chłopcy odrobili pracę domową...