[S-tico] wyprzedaż części
-
alternator z którego rocznika? interesuje mnie od 1998r
-
@pacior powiedział w [S-tico] wyprzedaż części:
alternator z którego rocznika? interesuje mnie od 1998r
Nie wiem nawet po czym to rozpoznać :)
-
@miechomiecho Jeśli możemy się umówić na transakcję w czasie spota to wziąłbym przewody hamulcowe elastyczne, alternator i pokrywę zaworów.
-
@miechomiecho Jeśli możemy się umówić na transakcję w czasie spota to wziąłbym przewody hamulcowe elastyczne, alternator i pokrywę zaworów.
OK
-
@miechomiecho chcesz jakąś zaliczkę?
-
@miechomiecho chcesz jakąś zaliczkę?
Nie, wystarczy deklaracja :)
-
Miecho - progi masz zwykłe czy w ocynku?
-
@leo powiedział w [S-tico] wyprzedaż części:
Miecho - progi masz zwykłe czy w ocynku?
Nie mam zielonego pojęcia. Mogę zrobić zdjęcia, jeśli to coś pomoże.
-
To jeszcze zapytam: jaki producent, polski czy może jeszcze ze starych zapasów DU?
-
Myślę, że raczej już polski producent.
-
OK. Jeszcze się nie zdecyduję, poczekam na opinię blacharza (właśnie szukam jakiegoś dobrego fachowca, który nie będzie utyskiwał na widok tico - wiesz, o czym piszę).
-
@leo
Same progi nie występują jako część w katalogu części zamiennych Daewoo Motor. Chcąc wstawić oryginalny DM próg trzeba niestety kupić drogi, cały oryginalny bok karoserii i wyciąć z niego próg (lub zmienić cały bok). Natomiast dostępne na rynku polskim progi to tzw reparaturki, w przystępnej cenie, od których oczywiście nie należy oczekiwać dokładności kształtu jak w elemencie oryginalnym DM (boku karoserii). -
Ja byłbym zainteresowany tymi częściami:
Gaźnik - generalnie powinien być sprawny, ale miał chyba problem ze ssaniem - 30zł
Wahacze tylne L+P - w bdb stanie 30zł/kpl
Osłona sworznia wahacza dobrej jakości - 5zł
Nakrętki kół 13 krytych, 2 nie kryte - 20zł/kpl
Skrzynia biegów, sprawna, z mojego tikacza - 50zł
Podłokietniki el. szyb L+P - 20zł/kpl
Linka sprzęgła - nowa, oryginał - 20zł
Również bym odebrał na spocie -
OK, Panowie, pakuję zamówienie i będzie do odbioru na spocie.
-
@miechomiecho Oki, tak jak wcześniej deklarowałem przewody hamulcowe, alternator i pokrywę zaworów biorę :)