Mazowieckie spoty
-
Pany i panewy, ogłaszam majowy spot!!! Kurde blaszka dawno waszych mordeczek nie widziałem, więc termin, Uwaga!! 11 maja. Miejsce do ustalenia. Tylko żwawo proszę odpowiadać i bez zbędnego certolenia. Dlaczego 11 ? Bo nie będzie wymówek, że majówka itd.
-
-
@pacior a tam są jakieś szczególne miejsca, auto postawić, foto zrobić ?
-
@likaon w tej chwili z takich miejscówek to do głowy mi przychodzi tylko Zegrze, można podjechać pod tor do driftu, popatrzeć jak upalają beemki 🤔 tylko że dla reszty chłopaków może być daleko.. z innych opcji polecam jeszcze Twierdzę Modlin jak mielibyście ochotę to mogę trochę fajnych miejscówek pokazać 😁
-
@pacior no to ja bym zawęził do Zegrza i Modlina, mi bardziej Modlin pasi, BMW oglądałem często jak było jeszcze Cargo.
-
Mi pasi, a miejsce obojętne :>
-
Pany a co Wy na to, żeby zrobić podwójnego spota? Teraz, czyli 11 maja takiego typowo spotowego, czyli byle gdzie, ale w jak największym gronie, a pod koniec czerwca w Płocku na rundzie Drift Masters gdzie zjadą się najlepsi zawodnicy z całej Europy? Dodam jeszcze, że tor w Płocku znajduje się na stadionie Wisły Płock ;)
-
-
Ja drifty odpuszczam bo mam już inne plany, sorry, @pacior zrobisz jakiś plan zwiedzania i ewentualnie miejsce zbiórki ?
-
-
@pacior no i git, odpoczywaj :)
-
Panowie mam propozycję nie od odrzucenia! Połączmy spota z doszkoleniem się w kwestii prowadzenia aut. Ford organizuje takowe za całe 0 PLN właśnie 11 maja w Olsztynie. Ja się już zapisałem (grupa II 13:30-17:30), więc jeśli nadal chcecie robić spota i nie łączyć go z moją propozycją to ja odpadam...
Tu możecie się zapisywać: Szkolenie Ford DFSL Olsztyn
Jeśli jesteście zainteresowani to zapisujcie się tak jak ja na 11 maja do grupy II, żeby można było na spokojnie dojechać do Olsztyna. -
-
@pacior ja chyba nawet ze spota odpadam bo mi w weekend babka w przód wjechała, nie mam halogenu i części zderzaka, chcę szybko naprawić więc 11 ogólnie mam pod znakiem zapytania.
-
No to poczekajmy aż będziesz miał sprawne auto i wtedy się skrzykniemy :)
Do Olsztyna na chwilę obecną nie planuję jechać, zdaj proszę relację @BPX33 ze szkoleń ;) -
@pacior napisał w Mazowieckie spoty:
No to poczekajmy aż będziesz miał sprawne auto i wtedy się skrzykniemy :)
To poczekajcie aż wstawię progi, czyli do jakiegoś czerwca? :P
Do Olsztyna na chwilę obecną nie planuję jechać, zdaj proszę relację @BPX33 ze szkoleń ;)
Pewnie! Ni ma problema ;)
-
@pacior napisał w Mazowieckie spoty:
zdaj proszę relację @BPX33 ze szkoleń ;)
No i pupa! Jestem "za stary" i nie dopuszczą mnie do udziału w szkoleniu... :P Gdybym miał 3 lata i parę dni mniej nie byłoby problemu. Także niestety nie będzie relacji ze szkolenia :/
-
-
@Jaco napisał w Mazowieckie spoty:
@BPX33 napisał w Mazowieckie spoty:
Jestem "za stary"
Ale doświadczony :)
Właśnie idąc na takie szkolenie chciałem dowiedzieć się jaki jest "poziom" mojego doświadczenia, bo osobiście uważam, że nie jestem bardzo dobrym kierowcą, a chciałbym :)
-
@BPX33 dojechałeś tam gdzie chciałeś w majówkę więc złym kierowcą nie jesteś. No chyba że miałeś kierowcę :P