Mazowieckie spoty
-
@leo napisał w Mazowieckie spoty:
@pacior napisał w Mazowieckie spoty:
@bpx33 ale było od nas jeszcze Daewoo i Peugeot 😝
Znaczy kto???
-
-
No dobra, ale @pacior to bardziej Ssangyong niż Daewoo raczej. Myślałem, że o jakieś inne DU chodziło...
-
@leo napisał w Mazowieckie spoty:
No dobra, ale @pacior to bardziej Ssangyong niż Daewoo raczej. Myślałem, że o jakieś inne DU chodziło...
Jak dla mnie Mercedes, bo najwięcej znaczków tej marki jest na całym aucie. ;)
-
Fotorelacja z ostatniego spota: IV spot SS
Jak już wreszcie zdecydują się przyjechać wszyscy to ze 20 aut będzie... XD
-
@bpx33 ten sport do tego hybrid pasuje jak świni siodło xd
-
@gooral napisał w Mazowieckie spoty:
@bpx33 ten sport do tego hybrid pasuje jak świni siodło xd
Ja bym nie miał z tym problemu, gdyby nie to, że moc zamiast wzrosnąć to spadła (ze 140 KM w przedlifcie do 126 KM w polificie!). Jak już robią takie myki to powinno być co najmniej 150 KM...
Ale i tak Mk VIII jest już przekombinowane wg mnie. Mk VII jest bardzo ładny (zwłaszcza Sport), natomiast Mk VIII paskudny (no może tylko przód się broni, ale cała reszta to jakiś nieśmieszny żart!).
-
@bpx33 nie jestem estetykiem, ale front troszkę podszedł mi pod ostatnie evo. Aczkolwiek patrzyłem pod kątem, nie chciałem na ulicę wychodzić i zerkać bo przyjechałyby mnie te fury po 1000 kunia co pod narodowym się kręcą.
-
@likaon napisał w Mazowieckie spoty:
@bpx33 nie jestem estetykiem, ale front troszkę podszedł mi pod ostatnie evo.
I właśnie dlatego przód jest ok. :P
nie chciałem na ulicę wychodzić i zerkać bo przyjechałyby mnie te fury po 1000 kunia co pod narodowym się kręcą.
Zginąć przejechanym przez driftowóz to zaszczyt! :D
-
Gdyby ktoś był zainteresowany to jutro tj. niedziela 12.12 o 16 jest organizowany spot na parkingu galerii Wileńskiej. Ja tak na 50% się deklaruje że wpadnę..
-
Na ognisko to ja się chętnie wybiorę 😁
-
@pacior wziąłbym jakąś flaszkę ale jak ja potem do domu dojadę :D
-
@likaon napisał w Mazowieckie spoty:
@pacior wziąłbym jakąś flaszkę ale jak ja potem do domu dojadę :D
Komunikacjom miejskom. Albo taxówkom. :-)
-
Pamiątkowe zdjęcie z ostatniej niedzieli
-
-
-