Telewizor LG 32CS460-ZA sam się włącza.
-
@gooral powiedział w Telewizor LG 32CS460-ZA sam się włącza.:
Przywróciłem TV do ustawień fabrycznych, pokonfigurowałem go od nowa i śmiga jak talala.
Ja wgrywałem od nowa oprogramowanie i nic to nie dało. Wirusa ? Jak tam nie da się nic zainstalować czy pobrać z neta. Pendraiv czysty.
-
@jaco powiedział w Telewizor LG 32CS460-ZA sam się włącza.:
Przywróciłem TV do ustawień fabrycznych, pokonfigurowałem go od nowa i śmiga jak talala.
Ja wgrywałem od nowa oprogramowanie i nic to nie dało. Wirusa ? Jak tam nie da się nic zainstalować czy pobrać z neta. Pendraiv czysty.
Znam osobiście sytuacje, że ludzie robili zakupy na telewizorze albo wchodzili na konto bankowe a potem na koncie czystka ;) też nic nie pobierali, więc jednak taka opcja musi być możliwa
-
Znam osobiście sytuacje, że ludzie robili zakupy a telewizorze albo wchodzili na konto bankowe
Od tego mam komputer. Przeglądarka w TV ledwo co obsłuży konto na YT.
-
Też mam tv lg, ze smartem. Nie narzekam, no możepoza prędkością działania. Ale wkurza mnie to, że nie działa klawiatura zewnętrzna, nie da się pisać.
-
@miechomiecho powiedział w Telewizor LG 32CS460-ZA sam się włącza.:
Też mam tv lg, ze smartem
Jaki dokładnie ?
-
-
Przyjechał czy wyjechał?? :P
-
Przyjechał. :P
-
Tak Panowie. Kupiłem nowy TV LG . Jak na razie od wczoraj jestem bardzo zadowolony.
Może ktoś chcę mój Thompson 40 cali . Nawet jeszcze roku nie ma. Gwarancje ma jeszcze ponad rok. Oddam za 1000zł z uchwytem na ścianę.
-
@Jaco mam LGka z tej samej serii tyle, że 49cali i z angielską wtyczką xd jestem z niego bardzo zadowolony, więc sądzę, że z tym nie będziesz miał takich "przebojów" ;)
-
Panie jeśli są i Panowie .
Jak już wiecie mam nowy TV . Niestety został on wyposażony tylko w optyczne i na Bluetooth wyjście dźwięku które nie pozwala aby podłączyć straszy sprzęt Audio.
Mam jak kiedyś tu już pisałem Polską wieże Eltra CS 202 i znalazłem na allegro konwertery audio cyfrowe do analogowego.
Oto one:
https://allegro.pl/ak319-konwerter-sygnalu-audio-digital-analog-d-a-i7307731907.html#thumb/4
https://allegro.pl/odbiornik-audio-bluetooth-v4-2-przesyla-dzwiek-i7280712019.html#thumb/1
https://allegro.pl/przetwornik-cyfrowo-analogowy-dac-kabel-optyczny-i7374056796.html#thumb/1
Czy kupić ten najtańszy ? Co o tym sądzicie ?
-
-
No właśnie nie wiem. Zamówię tańszy i zobaczę.
-
Ja mam podobny, zamawiałem z Chin:
Podpiąłem pod niego głośniki 5.1 Creative :)
-
@miechomiecho napisał w Telewizor LG 32CS460-ZA sam się włącza.:
Ja mam podobny,
Ma dwa wejścia optyczne :)
-
Tak, ale ja wykorzystałem jedno. Chiński wyrób dobrze spełnia swoją funkcję, jest 5.1. Jest jedna wada - nie można sterować głośnością z TV. Sygnał idzie cyfrowo i dopiero na głośnikach można sterować.
-
Zobaczymy jak będzie u mnie jak dostanę.
-
Musicie się uzbroić w cierpliwość. Czas wysyłki mojego zamówionego przedmiotu to aż 14-16 dni.
-
@jaco napisał w Telewizor LG 32CS460-ZA sam się włącza.:
Musicie się uzbroić w cierpliwość. Czas wysyłki mojego zamówionego przedmiotu to aż 14-16 dni.
Pewnie z Chin ciagna...ja ostatnio zamowilem sobie z ebaya lampki led do rejestracji, tez czekalem ponad 2 tyg bo szly prosto z Chin.
P.S. przepraszam za brak PL zanków ale pisze sluzbowego kompa.
-
W końcu przyszło. Ale jestem zawiedziony. Działa z dźwiękiem z TV czyli oglądanie programów. Nie działa jak włączę już jakąś apkę z TV (YouTube) . A przecież to też dźwięk z TV.