ZLOT 6 - 8 SIERPNIA 2010 - ZGŁOSZENIA I WPŁATY
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 lip 2010, 21:02 ostatnio edytowany przez Dajmos
W cztero osobowym
pokoju ekipy szczecinskiej niema raczej miejsc wolnych,
Krzysiek nie
jedzie, takze sie sklad troche pozmienial.
Jedno miejsce jest
zarezerwowane dla Mjecia
Poza tym Dawid aka
Dajmosek mowil cos o Zaklinaczu,
ze do nas dolaczyAle to niech sie
jeszcze Dawid wypowie, bo moze cos pokickalem.Ale mieszasz Panie zaklinacz jedzie z kobitą i ma pokój 2 z kibelem na korytarzu A Wy macie 3,a,że Krzysiek nie jedzie to Mjecio coś wołał,że może przyjedzie
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 lip 2010, 21:17 ostatnio edytowany przez danbar
Ale mieszasz Panie
zaklinacz jedzie z kobitą i ma pokój 2 z kibelem na korytarzu A Wy
macie 3,a,że Krzysiek nie jedzie to Mjecio coś wołał,że może przyjedziehehe no dobra sorki
No ale przynajmniej wiem na bank, ze Mjecio sie deklarowal ze chcialby z nami knurzyc -
Użytkownik archiwalnynapisał 7 lip 2010, 21:28 ostatnio edytowany przez Xsystoff
Ja bede tylko ze bez noclegu na jeden dzien.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 lip 2010, 21:35 ostatnio edytowany przez spoono
czyli z kiedy na kiedy będziesz?
czyli nie ma miejsc w pokojach z łazienkami
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 lip 2010, 21:43 ostatnio edytowany przez Xsystoff
Bede w sobote na lotnisku z Wami caly dzien.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lip 2010, 08:41 ostatnio edytowany przez spoono
czyli nocleg z piątku na sobotę? czy z soboty na niedzielę? czy bez noclegu?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lip 2010, 08:42 ostatnio edytowany przez Dajmos
czyli nocleg z
piątku na sobotę? czy z soboty na niedzielę? czy bez noclegu?Z tego co mi wiadomo to bez
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lip 2010, 08:45 ostatnio edytowany przez Mjecio
No ale przynajmniej
wiem na bank, ze Mjecio sie deklarowal ze chcialby z nami knurzycyo, dzis pojdzie zaliczka mam nadzieje ze ekypa szczecin jest spokojna i mnie nie zgorszy
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lip 2010, 08:47 ostatnio edytowany przez Dajmos
yo, dzis pojdzie
zaliczka mam nadzieje ze ekypa szczecin jest spokojna i mnie nie zgorszydanbar chce coś knurzyć wiec nie wiem co się tam będzie działo po paru piwach nie wiem czemu ale przypomina mi się.... "dobij mnie"
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lip 2010, 12:54 ostatnio edytowany przez spoono
Ok, dopisuję
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lip 2010, 19:00 ostatnio edytowany przez Xsystoff
Bez noclegu.
Danbar ma analnego penetratora, ktorego testowalismy na Przemku. Krzyczal jak nastolatka
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lip 2010, 21:30 ostatnio edytowany przez spoono
Bez noclegu.
Danbar ma analnego
penetratora, ktorego testowalismy na Przemku. Krzyczal jak nastolatkaale ze śniadaniem, grillem i obiadokolacją?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lip 2010, 21:43 ostatnio edytowany przez danbar
danbar chce coś knurzyć wiec nie wiem co się tam będzie działo po paru piwach zakrecony
nie wiem czemu ale przypomina mi się.... "dobij mnie" lolDawidku... knurzyć w sensie spać
bez świnstewek mi tutajBez noclegu.
Danbar ma analnego
penetratora, ktorego testowalismy na Przemku. Krzyczal jak nastolatkaoj ciiii bo się Mjetek przestraszy analnego łupieszcy i nie będzie chciał z nami spać
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 lip 2010, 08:02 ostatnio edytowany przez Mjecio
Dawidku... knurzyć
w sensie spać
bez świnstewek mi
tutajeeeee synki! nie ma takiego ugadywania sie na mnie! do mycia!
oj ciiii bo się
Mjetek przestraszy analnego łupieszcy i nie będzie chciał z nami spaćzawsze moge prosic o przeniesienie i o odszkodowanie za straty moralne
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 lip 2010, 08:25 ostatnio edytowany przez fetorman
eeeee synki! nie ma
takiego ugadywania sie na mnie! do mycia!
zawsze moge prosic
o przeniesienie i o odszkodowanie za straty moralnejakie tam straty, bedzie ci lzej przesmykal kret przez otwor
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 lip 2010, 13:05 ostatnio edytowany przez Xsystoff
ale ze śniadaniem,
grillem i obiadokolacją?Nie, bez niczego Zjem sobie cos we wlasnym zakresie Tylko za lotnisko bym zaplacil.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 lip 2010, 19:01 ostatnio edytowany przez Mjecio
jakie tam straty,
bedzie ci lzej przesmykal kret przez otworskad wiesz? moze dlatego krzysiek odpuscil sobie zlot
-
Użytkownik archiwalnynapisał 9 lip 2010, 19:05 ostatnio edytowany przez Xsystoff
Widzialem caly arsenal pieszczoszkow analnych u Marcina w garazu, wiec wspolczuje Mieciowi, pierdz poki mozesz
-
napisał 9 lip 2010, 19:16 ostatnio edytowany przez marek
A nie chcecie o tym pogadać na ypsie?
Mogę Wam to tanio załatwić -
Użytkownik archiwalnynapisał 11 lip 2010, 11:56 ostatnio edytowany przez Dajmos
Osoby,które nie wpłaciły jeszcze zaliczki uprzejmie się prosi o jej uregulowanie.,ja 16 wyjeżdżam na 2 tyg i nie będę miał raczej dostępu do konta