Widziany, widziana
-
Widziany Przemask na Narutowicza w swojej rajdowej Hondzie nie poznałem na początku jak migałeś awaryjnymi
-
no i mieliśmy małego spota 2x GTi , czarnuch był do sprzedania w Kielcach , z napisami toyo z boku , wspomaganiem. Dawny Swift Grześka
Powiem tak , bardzo fajnie to zapitala! Fajna zdrowa sztuka. Dostał kilka części wizualnych ode mnie ( lampy które były pomalowane sprayem hahaha )
pogadaliśmy , ale nawet udało się pojeździć razem
-
08/12/2012 widziany srebrny Swift Mk 4/5 5D na warszawskim Wawrze
Na zderzaku czarna naklejka SwiftKlubu (czerwony emblemat na czarnym tle), bez ramek, blachy WT .....
-
pamiętacie mk2 gti który był określony na allegro jako stan kolekcjonerski? Sprzedany ok rok temu , ostatnio był widziany u mnie na uczelni w Warszawie
na prawdę ładna sztuka z nietypowym kolorem
-
chyba widziany pita, brat przejezdzal obok
-
Plastekk widze, ze studiujesz na SiMR'ze lub WIP'ie Dziennie czy zaocznie? Jakos nigdy nie widzialem Twojego Swifta
-
zaocznie na simr , stoi zawsze w każdy weekend.
Tylko jest tak brudny że cieżko go zauważyć
-
Co studiujecie?
-
Samochody i Maszyny Robocze. Chociaz o samochodach to za duzo dowiedziec sie nie mozna
-
Były Swifcior
Danbara (?) widziany w Tarnowie na parkingu pod urzędem
tak dokładnie to mój były paździoszek
mam nadzieje, że młody co go kupił nie dobije za szybko autka, bo pojecie o motoryzacji to miał żadne, ale od czegoś zawsze trzeba zacząć -
młody co go kupił nie dobije za szybko autka, bo pojecie o motoryzacji to miał
żadne, ale od czegoś zawsze trzeba zacząćA co się w końcu okazało z tą usterką z trasy?
-
tak dokładnie to
mój były paździoszek
mam nadzieje, że
młody co go kupił nie dobije za szybko autka, bo pojecie o motoryzacji to miał
żadne, ale od czegoś zawsze trzeba zacząćSwift przejechał całą Polskę do nowego właściciela Ze Szczecina do Tarnowa - ładna przekątna Coś około 760 km
-
Swoją drogą to już kilka razy go widziałem, więc jeszcze jeździ
-
Swoją drogą to już
kilka razy go widziałem, więc jeszcze jeździPotwierdzam, dzisiaj go widzialem kolo mc drajva. Pomalutku sie toczyl, widac kierownik wystraszony
-
Potwierdzam,
dzisiaj go widzialem kolo mc drajva. Pomalutku sie toczyl, widac kierownik
wystraszonyA to kolega z Tarnowa?
Ja niedaleko, z Wierzchosławic -
A to kolega z
Tarnowa?
Ja niedaleko, z
Wierzchosławicpracuje w Tarnowie
-
A co się w końcu
okazało z tą usterką z trasy?nie wiem Radek, bo mieli się do mnie odezwać jak zajadą na stację i posprawdzają wszystko na spokojnie. No ale nie dzwonili także nie wiem co się stało, ale skoro jeździ to pewnie jakaś pierdoła, może kabel WN się jakiś obluzował.
Ciesze się że moje byłe autko jest widywane i rozpoznawane, mam nadzieje, że nowy nabywca się nim zatroszczy i wsadzi w niego jeszcze więcej kasy hehe
-
-
-
A czemu ma świnioka na lusterku?