Zimówki gti
-
I kto mi tera powie że gti źle wygląda na wąskich oponach;p
-
Za wiele to tu nie widać
-
I kto mi tera powie że gti źle wygląda na wąskich oponach;p
ja Tobie powiem, że Twoje Gti źle wygląda z tą śmieszną małą rurką wydechową hehehe ona z 1.0 czy skąd ?
-
No to jest oryginał marki WALKER ale nie od 1.0 ino na większa pojemność i jest OK. Ale jak się tylko wypali to robię tłumik z rynny 80mm
-
a coś Ty tam dębice zadział?
-
a coś Ty tam dębice zadział?
Jakeś je podejrzał?
-
Jakeś je podejrzał?
na drugim zdjeciu po lewej widac zarys bieznika.
p.s. u ciebie snieg a u mnie deszcz pada z takimi wielkimi kroplami jak rozpuszczony snieg, cos podobnego jak w matrixie kiedy neo walczyl z ejdzentem
-
ja Tobie powiem, że Twoje Gti źle wygląda z tą śmieszną małą rurką wydechową hehehe
Kto jak kto, ale o wydechach to Ty narazie nie powinienes sie wypowiadac z ta swoja krzywa rynna by Monty
Ja mam zimowki 175 (letnie zreszta tez) i wyglada normalnie
-
Kto jak kto, ale o wydechach to Ty narazie nie powinienes sie wypowiadac z ta swoja krzywa rynna by Monty
hehe czep się lepiej swojej cienkiej rurki, a nie mojej krzywej rynny hehehe
a niby czemu nie mogę się wypowiadać ?? przecież to wolny kraj .... -
na drugim zdjeciu po lewej widac zarys bieznika.
chyba dokładnie Dębica Frigo Directional :]
-
chyba dokładnie Dębica Frigo Directional :]
a ja bym powiedział,że to frigo 2
-
dziś je miałem okazje przetestować na śniegu to o niebo lepiej niż na 175..ale to sava, a nie D. frigo ani directional
-
No to jest oryginał marki WALKER ale nie od 1.0 ino na większa pojemność i jest OK. Ale jak się tylko wypali to robię tłumik z rynny 80mm
A on na złość posiedzi kilka lat, hehe
-
dziś je miałem okazje przetestować na śniegu to o niebo lepiej niż na 175..ale to sava, a nie D. frigo ani directional
Co by nie było, aby do wiosny... Co opona to inna opinia. Zawsze lepsza jakakolwiek zimówka niż najlepsza letnia. Aby oczywiście nie chińska