[lotka] Montaż czyli manual ze zdjęciami
-
A gdzie jest ten Manual? Bo wpisywałem Spojler swift / Lotka swift i wyskakuje 88 stron
-
A gdzie jest ten Manual? Bo
wpisywałem Spojler swift / Lotka swift i wyskakuje 88 stronto wpisz "lotka" i na 1 stronie gdzieś na dole jest manual
-
A gdzie jest ten Manual? Bo
wpisywałem Spojler swift / Lotka swift i wyskakuje 88 stronOj, bida panie. Słabo szukałeś.
TUTAJ Lotka -
Dzięki jeszcze raz
-
I jeszcze jedna sprawa...
Właśnie tą lotke chcę kupic. Pisze coś tam o spryskiwaczu. Czy ta lotka go posiada?
http://moto.allegro.pl/item941646934_suzuki_swift_gti_lotka_tylna.html -
Jakbys sobie nie mogl poradzic to mam gdzies zdjecia, tamten serwer juz nieaktualny.
-
Nie,powinna mieć na ostatnim zdjęciu jeszcze taki przewodzik,tutaj go nie ma= nie ma spryskiwania
-
No to kicha W takim razie nie biorę... Trzeba czekac na inną okazje, chyba, że ma ktoś z was na sprzedaż taką częśc
-
No to kicha W
takim razie nie biorę... Trzeba czekac na inną okazje, chyba, że ma ktoś z was na sprzedaż
taką częścmusisz liczyć z 6/7dych za lotkę,a jak jest jakaś okazja to sam widzisz jak wygląda
-
Ja placilem chyba 90 zł za lotke i miala juz spryskiwacz i wezyk i byla w kolorze auta wiec odpadalo lakierowanie. Generalnie lota do SS to w sumie latwo dostepna rzecz, bo GS`ow troche bylo.
-
Na allegro jak na lekarstwo... Na lotkę chciałem przeznaczyc 60zeta z wysyłką, chyba coś znajdę
-
Na allegro jak na
lekarstwo... Na lotkę chciałem przeznaczyc 60zeta z wysyłką, chyba coś znajdęMoże kiedyś znajdziesz Ja dałem chyba z 6 dych + lakierowanie bo braliśmy klapę z Erde na spółę
edit: uderz do Luk'a dg,ma na zbyciu chyba czarną lotkę za 60zł,jak poszukasz na giełdzie to znajdziesz
-
Do trzydrzwiowych da się dostać, gorzej z 5d. Ja szukam już długi czas, kiedyś nawet kupiłem od 3d ale nie da się spasować, wyszłoby za duże rzeźbienie w g. Musiałem sprzedać na allegro. Miała takie wgłębienie na oryginalny sprysk, ten który jest w klapie, więc z tym nie było problemu! Ta którą znalazłeś nie ma tego? Jakby ktoś gdzieś zauważył do 5d to bardzo proszę dać znać. Na giełdzie już ogłaszałem.
-
Hellsin ma z 3D no i trzeba poprawić ale wygląda całkiem fajnie
-
Uuuuuuuuu, fajnie... Ta moja była oryginalna suzuki austriacka i nie dało się przerobić , za dużo niemożliwego robociska było...
-
Hellsin ma z 3D no i trzeba
poprawić ale wygląda całkiem fajnietrzeba poprawić, bo sprysk zostawiłem stary i robiłem trochę na wariata Ale ile śmiechu i hihu było u Zaklinacza :]( bo klapa i tak prędzej czy później pójdzie do wymiany z wiadomej Ci przyczyny )
Uuuuuuuuu, fajnie... Ta moja
była oryginalna suzuki austriacka i nie dało się przerobić , za dużo niemożliwego
robociska było...odciąć bolce mocujące, pomierzyć, spasować, ewentualnie pod szpachlować, jeśli ktoś jest pedantem i nie lubi wolnych przestrzeni Na pomierzone punkty wspawać z powrotem mocowania i zrobić dwie dziury w klapie.
Trochę kombinacji i się da
Ja miałem gdzieś na dysku fajną lotkę do 5D oryginalną z folderu, ale nigdy jej nie widziałem na allegro ... 2 razy za to w 5D.
Jeden biały swift miał ją pod moją uczelnią, ale nigdy nie spotkałem właściciela, oraz u Fabryka była fajna lotka ( tylko tej 100% nie jestem pewien czy to ta ). -
jak juz opisujecie ta lotke to zapytam czy jest tez do mk4 5d??
-
jak juz opisujecie ta lotke
to zapytam czy jest tez do mk4 5d??tak jak pisałem - jest, ale szukaj ze świeczką w ręku ... no i na ebay-u DE ...
-
W zeszłym roku pytałem w ASO ile kosztuje. Cena jest
-
W zeszłym roku pytałem w ASO
ile kosztuje. Cena jestna bank 500 zł, ale nie martw się to standard, dla przykładu dolna część zderzaka do Mk IV to bagatela 1100 zł ...