Polskie chamstwo
-
Akurat nie moje autko, ale to jest bezczelne. komuś auto przeszkadzało dziś w nocy pod blokiem... Naprawdę fajnie wyglądająca i zadbana Honda Del Sol:
-
Może to jakaś forma zemsty lub porachunki?
-
Może się mylę ale czy czasem nie stoi to auto na chodniku. A ludzie się wkurzają wtedy, bo nie można przejść z powodu zasp a do tego samochód trzeba omijać. I dlatego pewnie jakiś emeryt wziął farbę i dał popust swojej złości. A już nieraz mówili w telewizji nawet o strzelających wiatrówkami z okien starszych ludzi do samochodów parkujących pod oknami.
-
tu auta soja caly czas, po 3 czy nawet 4. watpie abu yo z powodu chodnika
-
Na myjkę z gorącą wodą i powinno zejść , jakiś czas temu mojemu znajomemu też ktoś wylał farbę na autko , a było to kanarkowe A6 i wylana czerwona farba po całym aucie ,po myjce wszystko zeszło
-
A jak myjka nie da rady, to benzyna ekstrakcyjna i też schodzi
-
Mimo wszystko - chamstwo.
-
Mimo wszystko -
chamstwo.Jeszcze jak zobaczyli obce tablice
-
gdzie obce jak gdańskie
-
gdzie obce jak
gdańskiezobaczyłem warszawskie audi i w ogóle skojarzyło mi się, że to post BPX-a
-
właśnie spotkałem biedną młodziesz skrobiącą to auto z tej farby... eh az szkoda patrzeć
-
właśnie spotkałem
biedną młodziesz skrobiącą to auto z tej farby... eh az szkoda patrzećschodziło jako, czy do podkładu darli?
-
przez niską temp jeszcze się nie utwardziło, ale skrobanie było
-
przez niską temp
jeszcze się nie utwardziło, ale skrobanie byłoByło im doradzić ciepłą wodę lub ekstrakcyjną, może sami na to nie wpadli?
-
robili ekstrakcyjną
-
Akurat nie moje autko, ale to jest bezczelne.
Podobnie bezczelne jest parkowanie na chodniku
komuś auto przeszkadzało dziś w nocy pod blokiem...
Nie tyle "pod blokiem", co zapewne "na chodniku" - a jeżeli nie chodziło o miejsce parkowania, to najwyraźniej sobie właściciel u kogoś odpowiednio "zarobił" Zapewne było to jedyne pomalowane auto na parkingu, prawda?
-
Podobnie bezczelne
jest parkowanie na chodnikuPrzecież w Polsce jest to dozwolone, więc o co chodzi?
-
Dozwolone, jeżeli zostawisz 1,5m wolnej przestrzeni CRX'em zastawił cały, teraz wyobraź sobie, że jesteś niepełnosprawny i musisz przejechać tam na wózku inwalidzkim, powodzenia.
-
e tam.
to nie wina chodnika
ona się zaraz kończy. wszyscy schodzą na asfalt.link tu gdzie oznaczone stał. no sorry, ale nie przeszkadzał nikomu
-
Dozwolone, jeżeli
zostawisz 1,5m wolnej przestrzeniNie rób ze mnie debila.
Przecież wiem, bo sam pod swoim blokiem staję od lat na chodniku (bynajmniej nie dlatego, że tak mi się podoba tylko dlatego, że na mój blok (32 mieszkania) przypadają 3 miejsca parkingowe!).