Jakie auto dla kobiety?
-
Zarejestrowałem - wezmę pod uwagę.
Wg wyszukiwarki ze strony http://www.suzuki.pl/auto/auta_od_reki.html stoi sobie takie nowe Alto w wersji Comfort u dealera Auto Broker w Lublinie, gotowe do przymiarki, ew. wzięcia za 32900. Niestety nie wiem na ile jest to aktualne.
-
Jest wysoko?
Raczej wręcz przeciwnie
Poza tym: nienachalnie ładne
Oplułem monitor kawą...
i ponoć awaryjne.
Mechanicy nienawidzą tych aut Do tego gniją tylne podłużnice i z tego powodu zawieszenie czasem lubi oddalić się samowolnie...
-
Mechanicy
nienawidzą tych aut Do tego gniją tylne podłużnice i z tego powodu zawieszenie
czasem lubi oddalić się samowolnie...Często lepią tylne zawieszenie na gazetę i bitex
-
Wg wyszukiwarki ze
strony http://www.suzuki.pl/auto/auta_od_reki.html stoi sobie takie nowe
Alto w wersji Comfort u dealera Auto Broker w Lublinie, gotowe do przymiarki, ew.
wzięcia za 32900. Niestety nie wiem na ile jest to aktualne.Drogo...
-
mazda 3
-
mazda 3
Dlaczego?
-
Często lepią tylne zawieszenie na gazetę i bitex
Też widziałem gdzieś te zdjęcia Osobiście natomiast widziałem Ka, w którym przy próbie demontażu tylnej belki na podnośniku odpadła ona z kawałkiem samochodu (gazet w podłużnicy nie było )...
-
Chodzi Ci o silnik
zaburtowy Yamaha?nie
chodzi mi o silnik ktory byl montowany w tym aucie
vCapuccinooczywiscie stopien skomplikowania tego motorka (3cyl 657ccm, turbo, intercooler, 64kM chyba 12zaworkow na jednym wałku ) jest niczym w stosunku do np nowych eco boost od forda ( 3cyl 1.0 turbo coller 12 zaworkow na 2 walkach ) pewna roznica jest przy twinair-ach
bo najmniejszy ma tylko (2cyl 900ccm i chyba 85kM ) - a i ma jeszcze troche skomplikowany wtrysk
ale gdzie im do silnikow z 2 swiecami na cylinder i 2 miejscami zaplonu mieszanki (kolektor i komora cylindra )
zaprawde powiadam Ci nie wiesz jakie skarby kryja sie w kraju kwitnacej korozji
-
Nowinki są dla
bogatych
A jak się nie boisz
awaryjnych nowinek, to zmień Lanosa na Carismę GDIwtrysk bezposredni to wynalazek pewnie z lat 70 (albo i wczesniej) ubieglego wieku
wiec jaka to nowinka ?
-
zaprawde powiadam
Ci nie wiesz jakie skarby kryja sie w kraju kwitnacej korozjiMaja tyle fajnych aut, a do Europy takie gowno pchaja. Jestem w szoku po wizycie na Tokyo Motor Show. Nie liczac jobla na punkcie hybryd to tam takie cuda są, a u nas nudne to pozygu odpady z ich rynku. Suzuki tez mialo kozackie wersje Swifta na ich rynek...
-
Maja tyle fajnych
aut, a do Europy takie gowno pchaja. Jestem w szoku po wizycie na Tokyo Motor Show.
Nie liczac jobla na punkcie hybryd to tam takie cuda są, a u nas nudne to pozygu
odpady z ich rynku. Suzuki tez mialo kozackie wersje Swifta na ich rynek...ale ja to wiem praktycznie kazde auto na ich rynku bylo oferowane w wersji jakich w EU czy nawet w AUS nie słyszano
ze tylko wspomne o uturbionym i 4ropendnym avensis
-
Jak dla mnie kwintesencją kobiecego auta jest Fiat 500, najlepiej w jakimś pastelowym kolorze taki jak tu jest bardzo kobiecy Fiat 500 opinie
-
Jak dla mnie
kwintesencją kobiecego auta jest Fiat 500, najlepiej w jakimś pastelowym kolorze
taki jak tu jest bardzo kobiecy Fiat
500 opinieJeździłem testówką 1.3 m-jet. Miłe i sympatyczne autko, jednak środkowa konsola z poprzedniej generacji Fiata Pandy, skutecznie "stukała mnie" w prawą nogę - dla mnie za mało miejsca z przodu na nogi kierowcy, trochę daleko sięga się po pasy bezpieczeństwa, ale autko w końcu trzydrzwiowe, z tyłu też z przestrzenią dla towarzyszy podróży symbolicznie, ale autko w końcu trzydrzwiowie. Poza tym miły samochodzik...