Jestem motocyklistą
-
Ostatnio byłem na zlocie zabytkowych motocykli w Lublinie, dokładnie w ubiegłą sobotę, impreza naprawdę udana, czekam na zdjęcia od kolegi i wrzucę tutaj kilka ciekawych a było co oglądać
-
Ja też jestem motocyklistą ;D
W dzień powszedni jeżdżę na MZ ETZ 251
A na niedziele jest Jawa 353 z 1962r
-
Oba sprzęty zacne. Jawa przepiękna. Miałem kiedyś (8 lat temu) MZ ETZ 250 rocznik '88, wcześniej Jawę TS 350 638 jak się nie mylę z '89. Taką Jawę tylko 354 z amperomierzem na baku miał jako nową mój dziadek.
-
Ja też jestem
motocyklistą ;D
W dzień powszedni
jeżdżę na MZ ETZ 251
A na niedziele jest
Jawa 353 z 1962r
No Dżawa bajera
-
No Dżawa bajera
i do tego jedyny słuszny kask
-
dzisiaj sąsiad zapowiedział mi jazde próbną nową hondą cbf 1000 yeah!!!
-
A ja parę dni temu kajtnąłem się kawałeczek yamahą XJ6 (czy coś w tym guście, się nie znam - ale 600 cm i 80 kucy ma to). Kumpel kupił dwulatka.
Odlotowa sprawa, frajda spora, ale... nie będę jeździł. Trzeba mi najpierw dzieci odchować. -
dzisiaj okiełznałem nową CBF 1000, bajka, prowadzi się równie lekko jak moja yamaszka, a może i nawet pozycja jest wygodniejsza
-
Niektórzy mówią, że z motocyklami jest jak z wódką, zabawa zaczyna się od litra
-
Niektórzy mówią, że
z motocyklami jest jak z wódką, zabawa zaczyna się od litrakiedyś sobie powiedziałem, że nie wsiąde na nic większego niż 600, a mnie sąsiad zbałamucił
-
No to podnieś poprzeczkę np do 1300. Jeszcze na X11 się załapiesz
-
pomijając, że jeździ się fajnie to wolę tankować moją 600'ke
-
pomijając, że
jeździ się fajnie to wolę tankować moją 600'keOtóż to. Nie wyobrażam sobie motocykla z instalacją LPG
-
-
Ależ czemu nie?
klikNo właśnie:P
-
Ależ czemu nie?
klikAleż nie twierdzę, że nie ma. Mówię tylko, że sobie nie wyobrażam
A w sumie, gdy user na forum Virago napisał, że jego "1100" potrafi spalić do 15/100, to też mu odpisałem, czy nie myślał o LPG -
-
fotki z
niedzielnego I Mosińskiego pikniku motocyklowego
album1Wow! Jakie piękne zabytki
-
-
Od poniedziałku i ja jestem motocyklistą
Moje cacko