Jestem motocyklistą
-
Furacz, nie zła maszyna
-
No to teraz pozostaje mi zaprosić na coroczny zlot do Leska chyba byłbyś jednym z tych którzy przebyli najdłuższą drogę, ale fakt faktem, ludzie zjeżdżają się z całej Polski:)
Oby służyła maszyna długo i bezpiecznie -
No to teraz
pozostaje mi zaprosić na coroczny zlot do Leska chyba byłbyś jednym z tych którzy
przebyli najdłuższą drogę, ale fakt faktem, ludzie zjeżdżają się z całej Polski:)Zloty miłośników Virago odbywają się w Zdworzu. Nawet nie wiem gdzie to jest
Oby służyła maszyna
długo i bezpiecznie -
Gratuluję pięknej maszyny.
Też czasami mnie nachodzi na takie cudo ale żona dzieciaki....
-
duży zlot moto masz w maju w Łagowie
Witam w gronie 2oo, ja w tym roku zaczynam 3 sezon
-
Szanowne grono!
Niniejszym
informuję, że dołączyłem do grona motocyklistów RP.Rasowo wygląda. Gratulacje.
Testament spisany? -
Znajoma takowym motorem jeździła, była bardzo zadowolona
-
Gratuluję
Ładny sprzętJa ubiegłej jesieni
zrobiłem prawko, a teraz rozglądam się za Hornetem 600lepiej coś z owiewką kup
-
Znajoma takowym
motorem jeździła, była bardzo zadowolonaKobieta? No, no...
-
Kobieta? No, no...
No ja swojego też kupiłem od dziewczyny
-
Ładniutki! Podobają mi się motorki w tym klimacie. Przejeżdżasz przez jakąś miejscowość. Ludzie słyszą charakterystyczny glang silnika i oglądają się skąd pochodzi a Ty majestatycznie przejeżdżasz obok błyskając chromem.
Może kiedyś też się skuszę na coś takiego.
-
Ładniutki!
Podobają mi się motorki w tym klimacie. Przejeżdżasz przez jakąś miejscowość. Ludzie
słyszą charakterystyczny glang silnika i oglądają się skąd pochodzi a Ty
majestatycznie przejeżdżasz obok błyskając chromem.
Może kiedyś też się
skuszę na coś takiego.Jak w trasie widzę coś takiego (jadąc samochodem oczywiście), to mówię do żony: "patrz-anioły piekieł"
-
Hornet z owiewką to już nie Hornet
a tak poważnie to są mini-owiewki do Horneta ale chyba niewiele dają, są bardzo "niskie". -
Hornet z owiewką to
już nie Hornet
a tak poważnie to
są mini-owiewki do Horneta ale chyba niewiele dają, są bardzo "niskie".miałem w zephyrze małą givi założoną, troche pomogła ale estetycznie dużo zepsuła
-
A tak mi przyszło do głowy: może by tak podwiesić wątek i pisali by w nim motocykliści?
Taki "mini kącik motocyklowy" -
A tak mi przyszło
do głowy: może by tak podwiesić wątek i pisali by w nim motocykliści?
Taki "mini kącik
motocyklowy"wieszaj, może czesciej będe na zlosnikiu
-
Załatwione
-
Czy ktoś już rozpoczął sezon, bo widze, że u mnie na osiedlu jedna kawa juz stoi, a i na trasie widać odważnych.
Ja mimo ocieplanego kombinezonu czekam jeszcze. -
Czy ktoś już
rozpoczął sezon, bo widze, że u mnie na osiedlu jedna kawa juz stoi, a i na trasie
widać odważnych.
Ja mimo ocieplanego
kombinezonu czekam jeszcze.Pierwsza jazda w sobotę 05 marca z m-ca zakupu do domu - mokroooo :F, trasa ca 10 km.
Druga jazda - wczoraj. Wyjeżdżając temp. minus 1,5. Specjalnego ubranka jeszcze nie mam ale dało radę Trasa ca 14 km.
01 kwietnia pierwszy spot w tym roku. -
Czy ktoś już
rozpoczął sezon, bo widze, że u mnie na osiedlu jedna kawa juz stoi, a i na trasie
widać odważnych.
Ja mimo ocieplanego
kombinezonu czekam jeszcze.Może skuter to nie motocykl, bo i prędkości inne i pojemność, jednak jednoślad
ja sezon zacząłem już ponad tydzień temu.Wystarczy ciepłe ubranie (zwykłe, nie motocyklowe) i jazda jest możliwa i nawet bardzo przyjemna. Codziennie pokonuję nim trasę 10km w jedną stronę do pracy, przedwczoraj nawet w służbowych sprawach śmignąłem nim 40km