Tata Indica Vista
-
Sądzimy, że używany
będzie praktycznie niesprzedawalny.O Daewoo też tak mówiono i wyszło zupełnie inaczej...
-
widzę Clavish, że znowu się napaliłeś na tatę ;p
-
O Daewoo też tak
mówiono i wyszło zupełnie inaczej...Za słaba reklama Taty...
-
Chyba bym już wolał Dacie jakbym miał kupować nówkę w takiej cenie a za 35 kpln można wyrwać już fajne autka roczne na gwarancji jeszcze
-
widzę Clavish, że
znowu się napaliłeś na tatę ;pNie napaliłem... Bynajmniej... Po prostu sprawdzam jak zmieniają się "zapatrywania" Polaków oraz kibicuję i zawsze kibicowałem autom dla przeciętnego Kowalskiego - patrz niskobudżetowym...
-
dobra dobra, trochę Cię znam. Pewnie niedlugo się na jazdę testową wybierzesz
Daj znać jak było -
A może warto zainteresować się nowym Chevroletem Sparkiem?
-
A może warto
zainteresować się nowym Chevroletem Sparkiem?Widziałeś deskę rozdzielczą?
Jak dla mnie obrzydliwa,a te zegary -
Widziałeś deskę
rozdzielczą?
Jak dla mnie
obrzydliwa,a te zegaryteż widziałem
jak ja nie cierpię nie mieć nic za kierownicą tylko gdzieś na środku -
jak ja nie cierpię
nie mieć nic za kierownicą tylko gdzieś na środkuNo nie wiem co to za moda zapanowała
-
Zegary sa dla kierowcy, a sporo firm uwaza chyba inczej, ze niby pasazerowie tez maja wiedziec? Popieram, dziwna moda. Tate musialbym pomacac na zywo zeby wyrobic zdanie.
-
Zegary sa dla
kierowcy, a sporo firm uwaza chyba inczej, ze niby pasazerowie tez maja wiedziec?
Popieram, dziwna moda. Tate musialbym pomacac na zywo zeby wyrobic zdanie.Może to chcą mieć uniwersalne ustawienie pod LHD i RHD
No chyba, że chcą zapewnić lepszą widoczność kierowcy -
Popieram, dziwna moda.
Powiedziałbym, że wręcz szkodliwa dla życia rodzinnego Po co żona ma wiedzieć z jaką prędkością się jedzie i potem "pyszczyć"
-
-
Za słaba reklama
Taty...Mam to samo zdanie. Za słaba reklama, producent tez nastawiony chyba tylko na sprzedaż indyjskich samochodów Niemcom w Polsce... Dealerzy tylko przy zachodniej granicy, na Wschodzie pustki - a tutaj zbyt bogato nie jest, tanie auta miałyby dość dobre wzięcie.
Jednak gdybym chciał obejrzeć Tatę, musiałbym pojechac do stolicy. -
Nie sądzę,
jeździłem dwoma takimi samochodami i nie zauważyłem zwiększenia widoczności. To
jednak kwestia mody.Bo to joke był
Ale, ale... Indica
ma na środku? Jeśli nie, to wracać do tematu proszę...kiedy my się nigdzie nie wybieraliśmy
-
Ostatnio znajoma mamy kupila Twingo za 26tys - nowe z salonu i to jeszcze w kredycie 50/50 (13tys/13tys).
Fakt, ze silnik 60KM i 3 drzwi ale... -
ale wytłumaczenie tego typu "mody" jest bardzo proste - niższe koszty przystosowania auta z ruchu lewostronnego do prawostronnego i odwrotnie...
-
Widziałeś deskę
rozdzielczą?
Jak dla mnie
obrzydliwa,a te zegaryTo tak samo jak z budowaniem stadionu.
Gdzieś słyszałem fantastyczne wyjaśnienie:
"Stadiony są symetryczne, bo projektant zaprojektuje ćwiartkę, potem odbicie lustrzane, drugi raz, i już ma gotowy cały stadion. Zrobi 1/4 roboty a dostanie kasę za całość"Deski zaprojektował połowę