[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Jeszcze nie
zdążyłem go przykleićNo dobrze, że masz bo już się martwiłem... A znaczek też odmalowany???
-
Oczywiście
-
Efekt wczorajszych i dzisiejszych zmagań:
-
Efekt wczorajszych
i dzisiejszych zmagań:do jazdy dziennej ?
-
halogeny
-
halogeny
to czemu świecą bez pozycji ?
-
Przez osobny włącznik do halogenów, bez przekaźnika.
-
Przez osobny
włącznik do halogenów, bez przekaźnika.no chyba że tak, ja tam mam podłączone pod ori instalacje
-
No to ja mam, że tak powiem - swoją instalację halogeny też dopasowałem, bo do Swifta rzeczywiście ciężko znaleźć a te dziury w zderzaku straszyły mnie baardzo.
-
No to ja mam, że
tak powiem - swoją instalacjęna co ? przecież jest seryjna
halogeny też dopasowałem, bo do Swifta rzeczywiście
ciężko znaleźć a te dziury w zderzaku straszyły mnie baardzo.seria z Mk II/III pasuje wiem bo mam
-
no chyba że tak, ja
tam mam podłączone pod ori instalacjeja też
-
Parę nowych rzeczy
-
wrzuciłem zamiast atrapy siatex
-
wymieniony olej na półsyntetyk mobila, filtr oleju i powietrza, świece na japńskie denso
-
udało mi się tanio kupić używane radyjo w bdb stanie Sony CDX-Gt200, już zamontowane i slychać różnicę między poprzednikiem Kenwwod'em
-
na allegro dorwałem dwa boczki na drzwi:
80 zł całość są guziczki do elektrycznych szyb, zatem coś muszę o nich pomyśleć (idzie może dopasować od inncyh samochodów? od matiza np?) -
maska prawdopodbnie jeszcze raz do malowania będzie wychodzą teraz niedoskonałości wcześniejszych prac, w tym odpryski. Ale zostawię już lakiernikowi, żeby zapłacić raz i żeby było to zrobione dobrze.
edit:
Jednak nie ma guziczków do elektrycznych szyb -
-
Dostałem dziasiaj paczkę od Plastka a w niej między innymi elektryczne szyby.
Po 4 godzinach prac, z czego tylko około godziny z siłownikami, udało mi się poskładać wszystko do kupy!Dzięki Plastek za wszystko jeszcze raz
-
ja samej elektryki żebyś mial plug & play szukalem 1 godzine
No i teraz autko nabiera na wyglądzie i wygodzie. Korbka jest kiepska zwłaszcza kiedy trzeba odsunać szybę pasażera
-
ja samej elektryki
żebyś mial plug & play szukalem 1 godzinePomogła bardzo dosztukowałem tylko kable i śmiga aż miło
tak jak mówiłeś - wymiana siłowników to pryszczKorbka jest kiepska zwłaszcza kiedy trzeba odsunać
szybę pasażeragimnastyka
-
Możesz pokazać siatex zamiast atrapy?
-
Możesz pokazać
siatex zamiast atrapy?jasne (w sumie to zamiast grila):
Jak widać, połamana atrapa była klejona, a ja tak zostawiłem, nic więcej z nią nie robiłem, choć można było chyba podszpachlować.
Mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu pomaluje maskę i chciałbym wrzucić taką atrapę:
Dzisiaj udało mi się posprzątać Suzka, a nawet umyć
( + nowe wycieraczki, dzisiaj w Biedronce zakupiłem za 22 plny )Doposażyłem wlew w naklejkę ( podpatrzyłem u xq92x ) :
Spoiler na dniach, maluje się
Stwierdziłem, że na czarno go pomaluję, będzie się wyróźniał i pasował do zderzaków -
Doposażyłem wlew w naklejkę ( podpatrzyłęm u xq92x ) :
Kociak musi być u mnie przydałby się z LPG
Jeszcze dwie lepki mam na tylnej szybie -
Kociak musi być
u mnie przydałby się z LPGA skąd ogarniacie te kociaki??? Fajne są to sam bym chętnie kupił...
-
A skąd ogarniacie
te kociaki??? Fajne są to sam bym chętnie kupił...allegro.pl ...