[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Panie tożto wiadro
dzieci będą się bać że je wciągniesznalepke się walnie
Aż pomierzyłem i na długość ma 15cm, a średnica wylotu 85mm
-
Panie tożto wiadro
dzieci będą się bać że je wciągnieszNie no właśnie zdjęcie jest moim zdaniem zrobione pod takim kątem, że wydaje się 3x większa niż w rzeczywistości...
-
Nie no właśnie
zdjęcie jest moim zdaniem zrobione pod takim kątem, że wydaje się 3x większa niż w
rzeczywistości...dokładnie porównajcie mocowanie do reszty
będzie na aucie to focie wrzucę ;d
-
Wejdzie Ci to pod zderzak w ogóle?
-
No pewnie nie wejdzie, bo wszyscy widzicie, że to baardzo duży tłumik
-
No pewnie nie
wejdzie, bo wszyscy widzicie, że to baardzo duży tłumikJa nie.
-
Będzie lans jak iskry będą się sypać od ciągnięcia go po ziemi ciekawe czy wieszak wytrzyma długo
Ale ciii bo sam pewnie będę musiał taki założyć zanim czegoś konkretnego nie zrobię za parę stówek
-
mi to się nie podobają takie gruby rury z tyłu, ale ciekawi mnie cena, którą będziesz musiał zapłacić mechaniorowi, pochwal się
P.S Nie zakladaj ogłoszenia na allegro, bo na otomoto wychodzi taniej
Ja przed zimą wystawiłem swojego za 4900 zdaje sie i przez 7 dni mialem ponad 10 telefonów, może kwestia zdjęć... -
Wstawiając ogłoszenie na otomoto pojawia się również na allegro i tablica.pl
-
mi to się nie
podobają takie gruby rury z tyłu, ale ciekawi mnie cena, którą będziesz musiał
zapłacić mechaniorowi, pochwal sięPan Mieciu wziął 50zł, niedużo w sumie, bo roboty miał ponad godzinę, ale zrobił to naprawdę dobrze, bo cały czas przy tym byłem, trzy mocowania są zrobione, a wygląda tak:
dzisiaj go wypolerowałem i ukazał się znaczek wm sport ;p
jest delikatnie za głośny, zwłaszcza przy mocniejszym depnięciu, mam nadzieje, że wkładka wyciszająca załatwi sprawę
-
Ja myślałem że to wiadro a teraz widzę że to mały pikuś, niestety co przelot to przelot, pierdzi basem i drze japę.
-
ja mam ultera banieczkę większą, ale z mniejszym wylotem + 2 przelotowe jeszcze i nie jest az tak glosno... mozna w aucie gadać do ok 4000 obr
-
Ja myślałem że to
wiadro a teraz widzę że to mały pikuś, niestety co przelot to przelot, pierdzi basem
i drze japę.No to ja tłumaczyłem Wam, że to maleństwo
a jape drze, w środku jest dość głośno
-
Fajnie wygląda
-
mnie w wawie za marne spawanie tłumika liczą 140zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mnie w wawie za
marne spawanie tłumika liczą 140zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To ładnie kasują
jak mi rura strzeliła ze dwa tygodnie temu, to 20zł zapłaciłem za obspawanie -
To ładnie kasują
jak mi rura
strzeliła ze dwa tygodnie temu, to 20zł zapłaciłem za obspawanieza 20zł to mi nawet dzień dobry tutaj nikt nie powie ;(
-
Na Ursynowie za wspawanie części wydechu 50 zl :), najtaniej jest na ulicy Harfowej, ale to chyba Okęcie czy coś w tym stylu.
-
Na Ursynowie za
wspawanie części wydechu 50 zl :), najtaniej jest na ulicy Harfowej, ale to chyba
Okęcie czy coś w tym stylu.znam znam tą ulice, tam przebiłem letnią w zimę - ochota jeszcze Na szczescie tlumik mam chwilowo cały
-
Dzisiaj wybrałem się do użytkownika Elpis po letnie opony 300km pykło bez najmniejszego problemu, no oprócz przepalonego bezpiecznika, bo coś krzywo wpinałem ładowarke od nawigacji
opony są i jeszcze boczki z gti wytachałem Elpisowi, dopasowane kolorystycznie do foteli
spalanie na trasie 6,1