[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
palnik + mocny udarowy klucz i śruby z merca w zapasie
-
Na 7 swiftów zadna z nich nie chciała sie wybić pod wpływem dużego młotka
Bez młota to nie robota
-
ale plastek ma rację... jak sedana rozbierałem, to nie ruszyłem tych śrub. nakrętka się odkręciła i tylko nakrętka.
-
Ja nie podważam nikogo zdania, poprostu przytoczyłem starą dobrą i sprawdzoną zasadę
-
Ostatnio jechałem
za Swiftem mk4 i miał zamontowane nakładki na błotniki coś a'la golf II.
Nawet nieźle to
wyglądało przy czerwonym nadwoziu.
Znalazłem
klik
Jakbyś takie
nakładki dał, to może by te koła z Passka weszłyMocno wystawały? Bo u mnie trochę przypał...
Na razie tak jeżdżę, ale trzeba o czymś myśleć żeby to zmienić... Najpierw obniżyć. No i chlapacze. -
Daj zdjęcie z innej perspektywy jak się auto na takim offsecie prezentuje
Nie za wcześnie na letnie kapcie? Zima wszak wróciła albowiem aczkolwiek najprzeważniej
-
Daj zdjęcie z innej
perspektywy jak się auto na takim offsecie prezentujePrzecie w Swoim wątku dał...
-
Dokladnie. Niby nie widac za bardzo normalnie ale zawsze patrzy sie z takiej perspektywy czy nie wystaja.
-
Nadarzyła się okazja, bo kolega Devil92 z Tarnowa wymieniał u Plastka silnik w swoim GTi, więc przywiózł mi też od niego graty
Boczne przyciemniane szybki z atestem:
I coś, co chciałem od samego początku - kubełkowe fotele kanapa z tyłu też jest.
Takie same jak Plastek ma u siebie, są poprostu genialne.
Stan niemalże idealny, żadnych przetarć
Wczoraj od Plastka wyjechały, dzisiaj odebrałem je przed 9 rano, o 13 już jestem po robocie
Przy okazji Devil92 pozwolił przejechać mi się byłym samochodem Danbara z tym silnikiem od Plastka i jestem w szoku - szatan okropny -
Foteli zazdroszczę
-
Ile dałeś za fotele?
Chociaż w sumie ja poszukuję wzoru ze swojego modelu, bo kierowcy przetarty trochęSzybki fajnie wyglądają, może kiedyś się zbiorę na poważnie, bo pierwsza próba nie wyszła folia za sztywna była, nie było czym przygrzać i nie dopasowała się jak trzeba.
-
Szybki fajnie
wyglądają, może kiedyś się zbiorę na poważnie, bo pierwsza próba nie wyszła folia za
sztywna była, nie było czym przygrzać i nie dopasowała się jak trzeba.Ja nie obklejałem nigdy też, Plastek mi mówił, że mega ciężko obkleić te boczne, dlatego wolałem kupic gotowe
Z tylną może sam dam radeA za fotele nie tak dużo dałem
-
Naprawdę mega ciężko
Chwal się ile dałeś -
Ja tam oddam auto i niech mi przyciemną. 200zł zapłacę i będę miał spokój. Tak dałbym 60zł za folię, a nie ma gwarancji że mi się uda, no i to jest trochę roboty.
-
Chwal się ile dałeś
W promocji 250zł za fotele + szybki
-
Całkiem nieźle za taki zestaw
-
Jeździłem chwilę z tym stożkiem uciętym, wykręconym w drugą stronę, dzisiaj podmieniłem na ori talerz, bo jakoś jak otwierałem maskę to taki wieś tuning tam był.
No ale, najeździłem się na tyle z tym stożkiem, że jak dzisiaj włozyłem ufostatek jestem w pełni przekonany, że auto zbiera się o wiele lepiej w dolnym zakresie obrotów - czyli jak ktoś kiedyś tutaj wspominał w tym temacie i w ogóle lepiej jedzie.Także dzisiaj troszkę pojeździłem, na odcince chwilę pochodził, nie kopci nic, myślę zatem, że ten litrowy silnik jeszcze w dobrym stanie jest
-
ja za swoje fotele dalem 100 zl
-
A jak spalanie się kształtuje?
-
Bardzo elegancko, nie mam dokładnego pomiaru, jak zaleje za 50zł i jeźdze krókie odcinki to nawet do 140km dochodzi, ale nie szarpie autem czy coś takiego, zalewam za kolejne 50, żeby nie stanąć gdzieś w drodze