[Moje Tico] poprzednie i obecne by Jaco-
-
Będę montował elektryczne silniczki do podnoszenia szyb. Jak już zrobię to się pochwalę
-
kupowałeś zestaw od Adamo81?
-
kupowałeś zestaw od
Adamo81?A miał na sprzedaż ?
-
miał, z podobnym defektem
-
miał, z podobnym
defektemZ defektem?
-
Gdzieś coś pokazywałeś, lekko uszczypany jeden podłokietnik..
kiedyś takie sprzedałem Adamowi -
Gdzieś coś
pokazywałeś, lekko uszczypany jeden podłokietnik..
kiedyś takie
sprzedałem AdamowiA tak, mam uszczypane górne mocowanie w prawym ale chyba nie będzie problemu aby to się trzymało. Zastanawiałem się jak można coś takiego uszkodzić? Chyba niewiedza jak to zdjąć.
A u mnie dziś zmontowałem lewą stronę :
-
Panie.. podwędź z kuchni jakiegoś cifa czy inne mleczko to ładnie je doczyścisz, sprawdzone
-
Panie.. podwędź z
kuchni jakiegoś cifa czy inne mleczko to ładnie je doczyścisz, sprawdzoneTo będzie Panie na koniec
-
Dziś bez zbytniego pośpiechu skończyłem już w swoim Tico elektryczne podnoszenie szyb.
Oczywiście wszystko działa bez problemów. Podłączyłem na stałe + aby bez użycia kluczyka można było odsunąć szybę .
-
A tak pracują moje szybki
Nie patrzcie na bałagan w garażu
-
One naprawdę tak szybko pracują czy coś kombinowałeś przy filmiku?
-
One naprawdę tak
szybko pracują czy coś kombinowałeś przy filmiku?Nic nie kombinowałem. Jedynie YT ustabilizowało obraz.
Zapodam oryginał jak chcecie ale będzie bez dźwięku.
-
Miodzio!
Oby tak zawsze chodziły. -
Ładnie śmigają. Na filmie pracują przy zapalonym czy zgaszonym silniku?
-
Na zapalonym.
-
Dziś na przeglądzie diagnosta pokazał mi że miska olejowa jest w kiepskim stanie i czeka minie jej wymiana. Robił to ktoś u siebie? Szkoda że wcześniej tego jakoś sam nie wylukałem bo nie dawno olej wymieniałem.
-
Zdaje się, że Miecho wymieniał.
U mnie też widać rdzę, choć mechanik przy okazji regulacji LPG mówił, że miska jeszcze trochę wytrzyma... Na wszelki wypadek mam już nową. Jednak wizja wymiany mnie przeraża trochę. -
Wymieniałem, ale przy zdemontowanym silniku Jednak po roku od wymiany nowa wygląda jeszcze gorzej niż oryginalna po kilkunastu latach
-
Zakupione felgi doczekały się w końcu założenia opon zimowych.