ZAGADKI: cóż to, ach co to... za część Tico?
-
proszę
-
proszę
Mniejszego nie mogłeś dać?
-
powiększę jeśli nikt nie zgadnie, ale zagadka wbrew pozorom łatwa
-
powiększę jeśli
nikt nie zgadnie, ale zagadka wbrew pozorom łatwaDla ciebie bo wiesz co to jest.
-
nakładka na pedał?
-
UWAGA - wprowadzamy zasadę: proszę zamieszczać zdjęcia o rozdzielczości minimum 320x240 px, a maksymalnie 800x600 px. Oczywiście zdjęcia detali spokojnie można powiększyć do tych 320 px; niektóre zamieszczane dotychczas fotki o rozmiarach mniejszych od ikonki naprawdę są trudne do obejrzenia.
-
łeeetam , Paciorowi wystarczyło 2x2 pix
brawo Pacior18
-
Każdemu wystarczy, tylko że trzeba kopiować obrazek, przerzucać na własną przeglądarkę, powiększać... Jeśli kilkanaście osób czytających ma to robić, niech już lepiej zagadkodawca raz dopasuje (np. powiększy)) i z głowy.
Poza tym pracujemy na różnych rozdzielczościach - ja np. mam 1920x1080. Takiego obrazka, jak ten ostatni, musiałem z nosem przy monitorze szukać.Pacior, jedziesz!
-
na kineskopowym lepiej widać
-
Zawleczka przegubu napędowego zewnętrznego
-
Każdemu wystarczy,
tylko że trzeba kopiować obrazek, przerzucać na własną przeglądarkę, powiększać...ctrl +
-
Zawleczka przegubu
napędowego zewnętrznegoSpecjalnie dałem taką zagadkę, ten co sam nie zmieniał teraz widzi czego ma szukać w tym smarze
odpowiedź poprawna, dajesz następną -
ctrl +
Naprawdę jest problemem dopasowanie rozmiaru zdjęcia przed wysłaniem? Choćby z szacunku do innych, żeby nie zmuszać ich używania klawiatur celem obejrzenia kawałka obrazka?
-
Specjalnie dałem taką zagadkę, ten co sam nie zmieniał teraz widzi czego ma szukać w tym smarze
Czasami trzeba się nieźle namordować, aby ją wyjąć
odpowiedź poprawna,
dajesz następnąW takim razie, co to jest?
-
Część łopaty do odśnieżania garażu, w którym stoi tico.
-
Część łopaty do odśnieżania garażu, w którym stoi tico.
Tico już w moim garażu nie stoi, ale jest to jego część
-
Może to poducha silnika, opierająca się o przednią belkę?
-
Może to poducha silnika, opierająca się o przednią belkę?
Dokładnie tak
Wieczorem wrzucę większy kadr, gdzie będzie to lepiej widać.Dajesz następny
-
co to jest?
-
Znowu na mnie padnie Ogranicznik drzwi, ale nie powiem, których