Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Ciekawe ile by
kosztowało złożenie nówki sztuki Tico z takich fabrycznych części.Ciekawe, kto by się tego podjął w ogóle
-
Myślę że cena
robocizny przekroczyłaby wartość tikacza z czasów produkcjiObecną wartość Tico na pewno, ale czy cenę nówki kiedy był jeszcze produkowany? Można by z tego zrobić fanklubowy projekt Tico-reaktywacja z całą otoczką, gdyby sprawę podłapały media motoryzacyjne, to może znalazłby się warsztat, który za reklamę zająłby się blacharką w promocyjnej cenie. Szkoda, że Daewoo już nie istnieje, bo też mogliby coś pomóc dla reklamy. Rzeczy mechaniczne można w dużej mierze rzeźbić samemu. Na pewno ekonomicznie nie jest to opłacalne, ale wrażenia niezapomniane, no i w efekcie Tico w stu procentach ze zdrową blachą, aż żal jeździć.
-
Obecną wartość Tico
na pewno, ale czy cenę nówki kiedy był jeszcze produkowany? Można by z tego zrobić
fanklubowy projekt Tico-reaktywacja z całą otoczką, gdyby sprawę podłapały media
motoryzacyjne, to może znalazłby się warsztat, który za reklamę zająłby się
blacharką w promocyjnej cenie. Szkoda, że Daewoo już nie istnieje, bo też mogliby
coś pomóc dla reklamy. Rzeczy mechaniczne można w dużej mierze rzeźbić samemu. Na
pewno ekonomicznie nie jest to opłacalne, ale wrażenia niezapomniane, no i w efekcie
Tico w stu procentach ze zdrową blachą, aż żal jeździć.Jakbym wygrał w totka, coś takiego właśnie bym zrobił
-
Nabyłem dziś nowe przednie drzwi lewe w cenie 150zł + wysyłka
Kołpaczki
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico -
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
amortyzatory
amortyzatory
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoFajne ceny tych gratów do Tico
Widać już hurtownie się pozbywają zapasów, wszak dużo już wody w Wiśle upłynęło od zakończenia sprzedaży Tico
A Swifty też stare jusz som i jakosik promocyji nie widać
A tylne amorki chętnie bym wymienił
-
klima
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticofajny kolor
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticorajdowe
Ciekawy kolor USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
Ciekawy kolor
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoale nie oryginalny, ciekawe czy nie pomalowany na odpier.. bo fajnie na foto się prezentuje
-
ale fajne światła znalazłem.. pasują do tico i do vipera
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoa tak na poważnie.. myślę nad światłami do jazdy dziennej, tylko przy mnogości wyboru ciężko coś słusznego zakupić
-
Polecam Ci tańsze i na zwykłe żarówki 21W. Nie będziesz miał problemu z ewentualnym paleniem się diod, a wymiana żarówki to groszowa sprawa, wymiana prosta w ciągu minuty.
Ja mam światła dzienne i przeciwmgielne polskiej firmy WESEM, jestem z nich od lat bardzo zadowolony. -
Polecam Ci tańsze i
na zwykłe żarówki 21W. Nie będziesz miał problemu z ewentualnym paleniem się diod, a
wymiana żarówki to groszowa sprawa, wymiana prosta w ciągu minuty.
Ja mam światła
dzienne i przeciwmgielne polskiej firmy WESEM, jestem z nich od lat bardzo
zadowolony.masz na myśli ten zestaw?
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
chyba trzeba do niego dokupić jakiś automat?
poza jakością, chciałbym aby wyglądało to w miarę przyzwoicie (komponowało się z autem). Masz jakieś foto? -
masz na myśli ten zestaw?
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoTak. Takie same kupiłem w sklepie parę ładnych lat temu za 36 zł... Tu są droższe, ale sporo czasu minęło, poza tym ta cena i tak nie jest wysoka w porównaniu z innymi lampami.
chyba trzeba do niego dokupić jakiś automat?
Zależy, co wolisz. Jeśli automatyczne zapalanie po uruchomieniu silnika i automatyczne wygaszanie po włączeniu fabrycznych reflektorów - potrzebujesz przekaźnik i automat. Ja mam wersję manualną, czyli sam włączam i wyłączam - wtedy przekaźnik i włącznik. Przekaźnik kosztuje parę zł, trzeba jeszcze trochę przewodów, jakiś wyłącznik, oprawkę na bezpiecznik.
poza jakością,
chciałbym aby wyglądało to w miarę przyzwoicie (komponowało się z autem). Masz
jakieś foto?Jakość jest dobra. Fotki... Zobacz:
Tutaj moje autko z takimi lampami (choć te są przeciwmgielne, ale różnią się tylko fakturą szkieł):
Tutaj, z prawej, jest wersja obecna - przeciwmgielne razem z dziennymi:
Tutaj fotki z dnia dzisiejszego: : KLIK.
Tak przy okazji - tylko tym się różnią WESEMy przeciwmgielne od dziennych:
Zamontować je można wiercąc otwory w zderzaku albo bezinwazyjnie, dorabiając uchwyty z kawałka blachy:
Montaż w tym miejscu zapewnia spełnienie warunków rozporządzenia. Tutaj masz skan instrukcji...:
... i schemat połączeń z wyłącznikiem:
A w ogóle o sposobie montażu możesz przeczytać tu: KLIK (nr 3) - nie ma różnicy, że mowa jest o przeciwmgielnych. Najpierw miałem tam przeciwmgłówki, potem dołożyłem drugą parę - dziennych.