Co dziś dłubałem w tico? (2013)
-
Jeżeli chcecie to
na PW mogę dać Wam namiar na Pana, który sprzedaje takie kolumienki jak w linku
poniżej za 7zł/kpl (2 sztuki).
http://imageshack.us/a/img217/4881/p1310218.jpgCena adekwatna do jakości Mi byłoby szkoda półki na coś takiego
-
Kupiłem te kolumienki do malucha. Muszę przyznać, że jak na tą cenę to grają na prawdę przyjemnie
-
Cena adekwatna do
jakości Mi byłoby szkoda półki na coś takiegoDokładnie , zwłaszcza że mam dobry sprzęt grający.
Pokaże radio z którego to wziąłem jak i same kolumny.
Wrzucę foto później .
-
Daj zdjęcie tych
kolumienek
Kolumienki
fajniejsze od zwykłych głośników - ładniej grają i nie zabierają wysokości
malutkiego przecież bagażnika Tico
Kiedyś koleżka miał
w starym Poldku kolumienki Pioneera - fajnie to grało i wyglądało
Coś w ten deseń
klikJa kiedyś sobie do golfa wsadziłem do bagażnika na jeden dzień kolumny od mojej wieży o takie:
Dudniło wspaniale ale się obijały w bagażniku i wyjąłem, bo w sumie i tak moje 2 peyingi w półce dają rade -
Radio
Kolumienki
Efekt jest zadowalający. Kolumienki mają głośniki 8Watowe w środku obudowy. Z samym radiem na domowej imprezie z przekaźnikiem car audio nieźle się można zabawić.
-
Jeżeli chcecie to
na PW mogę dać Wam namiar na Pana, który sprzedaje takie kolumienki jak w linku
poniżej za 7zł/kpl (2 sztuki).
http://imageshack.us/a/img217/4881/p1310218.jpgDo Malucha albo produktów FSO pasują, bo wyglądają jak z epoki
-
Do Malucha albo
produktów FSO pasują, bo wyglądają jak z epokiJa mając malucha takich nie miałem a radyjko mi szwagier z Niemiec wówczas przywiózł Sony na CD.
-
-
Nowy nabytek
Enzo 13" 155/70
et35Fajne 5,5"? Ile dałeś?
-
Fajne 5,5"? Ile
dałeś?5,5 - 480zł z oponkami prawie nówkami
-
5,5 - 480zł z
oponkami prawie nówkamiNo to niezła cena
Miałem opony 155/70 na feldze borbet 5,5" i nie wyglądało to zbyt ciekawie, przez co sprzedałem felgi
-
No to niezła cena
coś za coś, muszę pouzupełniać ubytki i pomalować na biało
-
Panowie, jaki dać bezpiecznik do elektrycznych szyb z Tikacza? Ewentualnie do jak mocnego się podpiąć podczas instalacji?
-
Panowie, jaki dać
bezpiecznik do elektrycznych szyb z Tikacza? Ewentualnie do jak mocnego się podpiąć
podczas instalacji?Książka podaje 30A
-
Nowy nabytek
Enzo 13" 155/70
miałem bardzo podobny wzór, polecam oponki 165/55/13
-
miałem bardzo
podobny wzór, polecam oponki 165/55/13nie obcierały nigdzie?
-
nie obcierały
nigdzie?przy max skręcie delikatnie tak ale bez tragedii, wszystko zależy od ET felgi
-
Książka podaje 30A
Podpiąłem się bezpośrednio pod akumulator, dałem bezpiecznik 15A, zobaczym
Ale, że nie chcę spalić auta to dałem przekaźnik, który załącza prąd na instalację szyb po przekręceniu zapłonu.
Mimo 15A bezpiecznika przy aku, jeszcze się on nie stopił
-
Podpiąłem się
bezpośrednio pod akumulator, dałem bezpiecznik 15A, zobaczym
Ale, że nie chcę
spalić auta to dałem przekaźnik, który załącza prąd na instalację szyb po
przekręceniu zapłonu.
Mimo 15A
bezpiecznika przy aku, jeszcze się on nie stopiłJa mam w golfie na światłach z przodu przekaźnik i bezpiecznik 15A (jeden na dwie lampy), i nic się nie dzieje, więc powinno spokojnie starczyć
-
Ja podpiąłem zasilanie szybek pod bezpiecznik 30A w skrzynce bezpiecznikowej. Szybki działały także bez zapłonu.