Co dziś dłubałem w tico? (2013)
-
Malowanko słupków drzwi na czarny mat
-
Wczoraj przykręciłem wkrętami te głośniki. Nie ma prawa się ruszyć. Ale może pomyślę nad głośnikami w półkę
-
Wczoraj
przykręciłem wkrętami te głośniki. Nie ma prawa się ruszyć. Ale może pomyślę nad
głośnikami w półkęDaj zdjęcie tych kolumienek
Kolumienki fajniejsze od zwykłych głośników - ładniej grają i nie zabierają wysokości malutkiego przecież bagażnika Tico
Kiedyś koleżka miał w starym Poldku kolumienki Pioneera - fajnie to grało i wyglądało
Coś w ten deseń klik
-
Jeżeli chcecie to na PW mogę dać Wam namiar na Pana, który sprzedaje takie kolumienki jak w linku poniżej za 7zł/kpl (2 sztuki).
http://imageshack.us/a/img217/4881/p1310218.jpg -
Jeżeli chcecie to
na PW mogę dać Wam namiar na Pana, który sprzedaje takie kolumienki jak w linku
poniżej za 7zł/kpl (2 sztuki).
http://imageshack.us/a/img217/4881/p1310218.jpgCena adekwatna do jakości Mi byłoby szkoda półki na coś takiego
-
Kupiłem te kolumienki do malucha. Muszę przyznać, że jak na tą cenę to grają na prawdę przyjemnie
-
Cena adekwatna do
jakości Mi byłoby szkoda półki na coś takiegoDokładnie , zwłaszcza że mam dobry sprzęt grający.
Pokaże radio z którego to wziąłem jak i same kolumny.
Wrzucę foto później .
-
Daj zdjęcie tych
kolumienek
Kolumienki
fajniejsze od zwykłych głośników - ładniej grają i nie zabierają wysokości
malutkiego przecież bagażnika Tico
Kiedyś koleżka miał
w starym Poldku kolumienki Pioneera - fajnie to grało i wyglądało
Coś w ten deseń
klikJa kiedyś sobie do golfa wsadziłem do bagażnika na jeden dzień kolumny od mojej wieży o takie:
Dudniło wspaniale ale się obijały w bagażniku i wyjąłem, bo w sumie i tak moje 2 peyingi w półce dają rade -
Radio
Kolumienki
Efekt jest zadowalający. Kolumienki mają głośniki 8Watowe w środku obudowy. Z samym radiem na domowej imprezie z przekaźnikiem car audio nieźle się można zabawić.
-
Jeżeli chcecie to
na PW mogę dać Wam namiar na Pana, który sprzedaje takie kolumienki jak w linku
poniżej za 7zł/kpl (2 sztuki).
http://imageshack.us/a/img217/4881/p1310218.jpgDo Malucha albo produktów FSO pasują, bo wyglądają jak z epoki
-
Do Malucha albo
produktów FSO pasują, bo wyglądają jak z epokiJa mając malucha takich nie miałem a radyjko mi szwagier z Niemiec wówczas przywiózł Sony na CD.
-
-
Nowy nabytek
Enzo 13" 155/70
et35Fajne 5,5"? Ile dałeś?
-
Fajne 5,5"? Ile
dałeś?5,5 - 480zł z oponkami prawie nówkami
-
5,5 - 480zł z
oponkami prawie nówkamiNo to niezła cena
Miałem opony 155/70 na feldze borbet 5,5" i nie wyglądało to zbyt ciekawie, przez co sprzedałem felgi
-
No to niezła cena
coś za coś, muszę pouzupełniać ubytki i pomalować na biało
-
Panowie, jaki dać bezpiecznik do elektrycznych szyb z Tikacza? Ewentualnie do jak mocnego się podpiąć podczas instalacji?
-
Panowie, jaki dać
bezpiecznik do elektrycznych szyb z Tikacza? Ewentualnie do jak mocnego się podpiąć
podczas instalacji?Książka podaje 30A
-
Nowy nabytek
Enzo 13" 155/70
miałem bardzo podobny wzór, polecam oponki 165/55/13
-
miałem bardzo
podobny wzór, polecam oponki 165/55/13nie obcierały nigdzie?