Montaż centralnego zamka w TiCTak'u
-
Są też nacinane przelotki, nie wymagające demontażu drzwi i kabli tylko nasuwane z zewnątrz na kable nacięciem, a następnie kotwiczone w drzwiach i słupku.
-
Mnie zawsze interesowała funkcja otwierania tylnej klapy z pilota... Bardzo przydatna rzecz na
parkingu w markecie U mnie trzeba by było zdemontować starą centralkę i wstawić
nową i jeśli piny by nie pasowały "ciągnąć" od nowa kable i instalować siłowniki +
dodatkowy w bagażniku.W Twoim przypadku trzeba by najlepiej kupić nową centralkę i od niej pociągnąć jedynie dodatkowe dwa przewody w kierunku tylnej klapy.
To nie jest skomplikowane, choć prawdopodobnie trzeba będzie trochę pokombinować z odcięciem starych przewodów przy samej wtyczce do centralki i odpowiednie połączenie do nowej. -
A ja mam takie trochę inne pytanie. Mam alarm (chyba jeszcze z fabryki) i chciałbym załozyć centralny z pilota. Da się coś zrobić, żeby nie chodzić z dwoma pilotami?
-
A ja mam takie
trochę inne pytanie. Mam alarm (chyba jeszcze z fabryki) i chciałbym załozyć
centralny z pilota. Da się coś zrobić, żeby nie chodzić z dwoma pilotami?Jeżeli tylko alarm ma wyjście na centralny zamek to nie powinno być problemu - tak mam zamontowany CZ w Astrze
-
Musze znaleźć pudło. Ktoś wie gdzie najczęsciej można je znaleźć? Pod kierownicą gdzieś? Swoją drogą pierwszy raz się spotkałem z pilotem, który ma tylko jeden guzik
-
Musze znaleźć
pudło. Ktoś wie gdzie najczęsciej można je znaleźć? Pod kierownicą gdzieś? Swoją
drogą pierwszy raz się spotkałem z pilotem, który ma tylko jeden guzikMoże być też po stronie pasażera, pod schowkiem. Ja tam miałem fabryczny sterownik.