Elektrycznie podnoszone szyby
-
zastanawiam się po co Ci przełączniki, jeśli kupujesz komplet podłokietniki z przełącznikami i silnikami to masz całość czasem może i z wiązką. wkładasz i działa.
-
No niestety, ale nigdzie nie ma takich kompletów w sprzedaży. Natomiast oddzielnie tak. Więc zamówiłem dwa podłokietniki , które są w cenie po 19zł. szt i prawdopodobnie tych przełączników tam nie będzie.
-
Jakby był jeszcze problem w przełącznikami, to TUTAJ na pewno każdy coś dobierze
-
No niestety, ale
nigdzie nie ma takich kompletów w sprzedaży. Natomiast oddzielnie tak. Więc
zamówiłem dwa podłokietniki , które są w cenie po 19zł. szt i prawdopodobnie tych
przełączników tam nie będzie.Gdzie zamówiłeś???
-
Zakupiłem w sklepie apcar. Podaję namiary :http://www.sklep.apcar.com.pl
-
Jak dojdą wklej fotkę, jestem ciekaw ich jakości Mają wiele ciekawych części np. kierownicę lub całą kolumnę kierowniczą za 90zł...
-
Ja już je otrzymałem. Oryginalne koreańskie w kolorze szarym, tak jak moja tapicerka. Ale można również zamówić w kolorze czarnym. Ale przyznam sie , że popełniłem gaffę. Przeglądając wczoraj na alledrogo, facet oferował komplet boczków podłokietniki z wyłącznikami oraz silniczki żądając za całość 100 zł. Mnie to kosztowało więcej. Tak , że jeżeli jesteś zainteresowany to zajrzyj tam , może jeszcze są. Załaczam fotki otrzymanych podłokietników na prośbę clavisha
-
Akurat już dawno temu komplet szybki można było kupić używki za 100zł. Sam kupowałem je i nie bawiłem się w zakup wszystkiego osobno bo koszt był większy. A i były sprzedawane całe nówki oryginały za 250zł.
-
Już miałem na elektrodzie zgłaszać że ktoś ukradł poradnik
-
Po ostatnio odebranym "pen'ie" zaczęło brakować trochę punktów
-
Ładnie się prezentują
-
Też mi się podobają, a jeszcze bardziej jak działają.http://zlosniki.pl/images/icons/default/gris.gif
-
Podbiję temat,bo jestem w trakcie realizacji instalacji i mam pytanie odnośnie podłączenia elektryki.
Chciałem to zrobić za pomocą przekaźnika,który pozwoli sterować szybami dopiero w pozycji kluczyka ON.Podpowie ktoś jak to wykonać?Jaki wybrać przekaźnik?Jakiś szkic byłby mile widziany. -
-
Podbiję temat,bo
jestem w trakcie realizacji instalacji i mam pytanie odnośnie podłączenia elektryki.
Chciałem to zrobić
za pomocą przekaźnika,który pozwoli sterować szybami dopiero w pozycji kluczyka
ON.Podpowie ktoś jak to wykonać?Jaki wybrać przekaźnik?Jakiś szkic byłby mile
widziany.Po co przekaźnik?
Oryginalna instalacja działa dokładnie, jak napisałeś, więc podłącz zgodnie ze schematem. -
hihi, ja się wpiąłem bezpośrednio na aku, znaczne ułatwienie życia.
-
hihi, ja się
wpiąłem bezpośrednio na aku, znaczne ułatwienie życia.A masz podświetlane przyciski szyb?
-
Hi, hi przy Twoim wynalazku, pasażer w autku może ci szybko rozładować akumulator, bawiąc się w podnoszenie i opuszczanie szybek.
-
Hi, hi przy Twoim wynalazku, pasażer w autku może ci szybko rozładować akumulator, bawiąc się w podnoszenie i opuszczanie szybek.
Dzieci powinno wozić się z tyłu
-
Sharky, ale według schematu szyna 30A czyli ta od szyb omija stacyjkę... Jak to podłączyc? Kurcze ja też mam z tym problem i na razie podłączyłem pod aku. To jednak nie tak powinno byc...