Felgi 13" 5,5 - pasują?
-
Miałem 5,5 i się
pozbyłem, za szerokie dla moich opon. Szukam 5 albo nawet 4,5 cala. Tylko, że ceny
są kosmiczne, no i ze świecą szukać takich felgTydzień temu założyłem 155/65 R13 na felgę 5,5 - bez problemu naprawdę. Trzeba jedynie uważać na rant felgi, chociaż wzór jest taki, że w zasadzie na szerszej gumie też by wystawał.
-
Miałem 5,5 i się
pozbyłem, za szerokie dla moich opon. Szukam 5 albo nawet 4,5 cala. Tylko, że ceny
są kosmiczne, no i ze świecą szukać takich felgA felgi matizowe pasują Ci wzorem, bo tam chyba była właśnie szerokość 4,5 cala? Na allegro masz teraz pare kompletów 5-4 cala szerokości po chyba nawet sensownych cenach
-
A felgi matizowe
pasują Ci wzorem, bo tam chyba była właśnie szerokość 4,5 cala? Na allegro masz
teraz pare kompletów 5-4 cala szerokości po chyba nawet sensownych cenachNo właśnie miał takie, a'la matizowe.
-
No właśnie miał
takie, a'la matizowe.Ale nie o takiej szerokości jak potrzeba [> > > KLIK < <
-
Ale nie o takiej
szerokości jak potrzeba
[url=http://moto.allegro.pl/deweoo-matiz-mazda-323-suzuki-swift-13-okazja-i2251477901.html]Cena mocno zaporowa, nawet nie warto pytać
BTW - od pewnego czasu szukam na alledrogo i niestety albo nie ma albo drogo
-
Ale nie o takiej
szerokości jak potrzeba
[url=http://moto.allegro.pl/deweoo-matiz-mazda-323-suzuki-swift-13-okazja-i2251477901.html]Mimo, że pikne to... do Tico jednak bardziej będą pasować z Matiza.
Ale to jest tylko jedynie moja opinia.
-
Cena mocno
zaporowa, nawet nie warto pytaćW takiej cenie to i do mojego byłoby za drogo.
BTW - od pewnego
czasu szukam na alledrogo i niestety albo nie ma albo drogoBo teraz jest sezon na aluski to i drogo, paaaanie.
-
W takiej cenie to i
do mojego byłoby za drogo.
Bo teraz jest sezon
na aluski to i drogo, paaaanie.Paanie, ja już przed rozpoczęciem sezonu szukałem
-
Wcale teraz nie jest powiedziane, że zimówki kupować latem itp. Po prostu teraz ceny idą w górę bez przerwy i jak coś się ma kupić to trzeba kupować a nie czekać. Co do felg raczej bym szukał na ogłoszeniach bo w allegro najczęściej to handlarze co mają kosmiczne ceny szukając jelenia. Sprzedają osobno opony i felgi mając podwójny zarobek.
-
Jakby ktoś była zainteresowany to mam do sprzedania Tico na alumkach Rial Platinuim 5,5J ET 38 z oponami 155/65R13 które były kupione w tamtym sezonie i było na nich przejechane tylko ok. 3-4tyś km... cena jakieś 1500 za cale autko (zrobione całe zawieszenie, hamulce, świeżo po przeglądzie) + komplet zimówek na stalówkach (550 zł za kompletne alumki+komplet nakrętek do alu!) ogłaszam Wam tutaj alumy bo może się komuś przydadzą a mi i tak za wiele wartości auta nie podniosą
Identyczne znajdziecie na http://motoallegro.pl/felgi-z-oponami-4x114-3-165-70-r13-hyundai-honda-i2258298596.html za 450zł a opony podobno jeden sezon jeszcze wytrzymają. -
ogłaszam Wam tutaj alumy
Ogłoś nam lepiej na Motogiełdzie, parę pięter wyżej w spisie forum.
-
Ogłoś nam lepiej na
Motogiełdzie, parę pięter wyżej w spisie forum.Ciekawe, czy się Miechowi spodobały
-
w motogieldzie tez oglosze tylko ze tutaj byly wrzucane linki wiec tez wrzucilem zeby bylo jakos pogladowo
-
Ciekawe, czy się
Miechowi spodobałyFajne, ale znowu 5,5 Miałem już takie, opona 155/65 wyglądała beznadziejnie
-
na 5.5J załóż 165/55 R 13. Wygląda jak dorosłe auto
-
na 5.5J załóż
165/55 R 13. Wygląda jak dorosłe autoKupiłem nowe opony 155/65 i nie zamierzam kupować jeszcze innych nowych. Zależy mi na tym, żeby nie obcierało
-
Kupiłem nowe opony
155/65 i nie zamierzam kupować jeszcze innych nowych. Zależy mi na tym, żeby nie
obcierałoMasz 13", doprowadź je do świetności (+ jakiś kołpak pasujący do fioletu) i daj sobie spokój z aluskami.
-
Masz 13", doprowadź
je do świetności (+ jakiś kołpak pasujący do fioletu) i daj sobie spokój z aluskami.Zawsze będzie marzył o alusach, choćby nawet te stalówki swiftowe pochromował
-
Masz 13", doprowadź
je do świetności (+ jakiś kołpak pasujący do fioletu) i daj sobie spokój z aluskami.zgadzam się z Tobą ostatnio nabyłem stalówki do mojego swifta w świetnym stanie srebrne i mimo że to nie alu to i tak mi się podobają (bez kołpaków)
Najważniejsze żeby były czyste i schludne -
zgadzam się z Tobą
ostatnio nabyłem stalówki do mojego swifta w świetnym stanie srebrne i mimo
że to nie alu to i tak mi się podobają (bez kołpaków)
Najważniejsze żeby
były czyste i schludneEeee