uważajcie na filtry JC Japan
-
kupiłem tej firmy filtr oleju i po 4 miesiącach uszczelkę szlak trafił olej uciekał. Miał ktoś podobną historię? na końcu kupiłem Filtrona z filtrami tej firmy cyrków nie było nigdy.
-
kupiłem tej firmy
filtr oleju i po 4 miesiącach uszczelkę szlak trafił olej uciekał. Miał ktoś podobną
historię? na końcu kupiłem Filtrona z filtrami tej firmy cyrków nie było nigdy.Ja się wyleczyłem z zamienników i używam tylko Filtrona
-
Ja się wyleczyłem z
zamienników i używam tylko FiltronaFiltron to też zamiennik
Teraz kupiłem sobie Maxgear jako filtr oleju. Zaoszczędziłem ze 6 złotych. Na razie jest ok, ale czy aby na pewno warto zaoszczędzić 6zł dla nieznanej marki?
Teraz wszystko kupuję maxgear. Dobra marka. -
wcześniej używałem Filtrona. po tym wypadku z JC znowu kupiłem Filtrona. O dziwo filtr powietrza JC się nie rozleciał i jest ok.
-
Przecież to nie nowina, że części JC to badziew i szkoda na to kaski. Sam raz się połakomiłem na termostat tej firmy i efekt taki był że ten nowy po miesiącu padł. No i wreszcie zrozumiałem, że lepiej kupować coś dobrych firm.
Raz kupiłem zaś filtr oleju jakiś tani za 10zł i nic nie ciekło -
Przecież to nie
nowina, że części JC to badziew i szkoda na to kaski.Dołączam do grona niezadowolonych; zakupiłem bębny hamulcowe JC i były do kitu - miały zbyt duże otwory pod szpilki i nie było mowy o zamontowaniu tych szpilek. Udało mi się zareklamować i oddać to badziewie. Sam człowiek przyjmujący reklamację stwierdził, że to chińszczyzna - a ja byłem przekonany, że JC to Japan Cars i części będą super...
-
że to chińszczyzna - a ja byłem przekonany, że JC to Japan Cars i części będą
super...Jakostobedzie Cars raczej
Ale przyznam, ze mnie zaskoczyliscie - od paru lat nie uzywam japonskich samochodow w zasadzie (ot, czasem, rzaaaaadko Ojca Matyskiem sie przejade), to nie mialem okazji sie "przejechac" na czesciach JC. Musze zapamietac dla znajomych taka informacje
-
kupiłem tej firmy filtr oleju i po 4 miesiącach uszczelkę szlak trafił olej uciekał.
Dla odmiany na początku roku byłem zmuszony awaryjnie wymieniać olej w Astrze, bo filtr z Sędziszowa przerdzewiał od środka