Nakladki na pedała
-
Jak tak Was słucham to mi odchodzi ochota na te nakładki
-
Jak tak Was słucham
to mi odchodzi ochota na te nakładkiI prawidlowo Bo to wiejski tuning. Odnosnie tych marketowych - to, ze sa w sprzedazy, nie znaczy ze sa dobre i bezpieczne. Zgadzam sie z poprzednikami. Kiedys spadla mi ta gumowa nakladka ze sprzegla (w zimie) i but na sprzegle sie bardzo slizgal. Nie bylo to zbyt przyjemne
-
Jak tak Was słucham
to mi odchodzi ochota na te nakładkiNo i dobrze...
Popatrz uważnie na autko, na pewno znajdzie się coś do zmodyfikowania, co przyniesie o wiele większe korzyści. A może coś naprawić, poprawić, wymienić trzeba? -
zgadzam się z poprzednikami po co robić agrotjuning..
a swoją drogą jak jesteśmy przy temacie .. mnie w lato zdarza się w lato jeździć w trasie na bosaka, nie męczą i nie pocą się tak stopy.. czy to jest zabronione? nie kojarzę aby w przepisach było że trzeba w butach prowadzić auto.. ktoś praktykuje taką jazdę?
-
Tak ja też jak było ciepło to klapki wsuwałem pod siedzenie i na bosaka bo tak mi jest wygodnie , choć słyszałem też, że tak nie można, tak samo jak w klapkach, że niby może się noga omsknąć z pedału itp. Problem w tym, ze nigdzie nie ma co do tego żadnego przepisu który mówiłby w jakim obuwiu nie wolno jeździć.
-
Tak ja też jak było ciepło to klapki wsuwałem pod siedzenie i na bosaka bo tak mi jest wygodnie zlosniki , choć słyszałem też, że tak nie można, tak samo jak w klapkach, że niby może się noga omsknąć z pedału itp. Problem w tym, ze nigdzie nie ma co do tego żadnego przepisu który mówiłby w jakim obuwiu nie wolno jeździć.
Nie natknąłem się nigdzie na przepisy regulujące obuwie kierowcy, jednak w przypadku kolizji będzie to argument dla ubezpieczalni, że sam przyczyniłeś się do zdarzenia drogowego i być może odmówią wypłaty z AC lub obciążą kosztami naprawy z OC.
Ja zawsze, nawet w największe upały prowadzę samochód w obuwiu, przynajmniej sandały z twardą podeszwą - po prostu dbam o bezpieczeństwo swoje i innych -
Nie natknąłem się
nigdzie na przepisy regulujące obuwie kierowcy, jednak w przypadku kolizji będzie to
argument dla ubezpieczalni, że sam przyczyniłeś się do zdarzenia drogowego i być
może odmówią wypłaty z AC lub obciążą kosztami naprawy z OC.
Ja zawsze, nawet w
największe upały prowadzę samochód w obuwiu, przynajmniej sandały z twardą podeszwą- po prostu dbam o bezpieczeństwo swoje i innych
to równie dobrze można się "przyczepić" do obuwia na obcasie albo nawet wysokim obcasie...
-
to równie dobrze można się "przyczepić" do obuwia na obcasie albo nawet wysokim obcasie...
Zawsze jest to argument dla ubezpieczyciela w razie kolizji.
-
Do autora wątku. Bardzo proszę, zastosuj się do mojego poprzedniego posta w tym temacie, bo to bije po oczach
-
Do autora wątku.
Bardzo proszę, zastosuj się do mojego poprzedniego posta w tym temacie, bo to bije
po oczachW 100% sie z tym zgadzam. Jak na jakims forum gejowskim czy cos
EOT
-
Ja samochód z takimi już kupiłem ale szału niema. Już lepiej w audio sobie zainwestuj
-
Ja samochód z
takimi już kupiłem ale szału niema. Już lepiej w audio sobie zainwestujZainwestowalem, uwierz mi
-
Ja też zainwestowałem w audio... mam tylko 6 głośników
-
Do tematu o pedale / pedałach mi wracać, nie robić OT...
Masa_man niech uważa, na czyj post odpowiada. A Miecho rzeczywiście ma nietuzinkowe audio.Niedawno prowadziłem clio z szerokimi, metalowymi nakładkami. Kiepsko to wyglądało i do obsługiwania trudne - trzeba wręcz zegarmistrzowskiej precyzji używać, aby trafić tylko w jeden pedał (w ten, który akurat chce się trafić)... Bez sensu zupełnie, porażka na całej linii.
-
Do tematu o pedale
/ pedałach mi wracać, nie robić OT...
Masa_man niech
uważa, na czyj post odpowiada.Trafne spostrzeżenie, źle sobie kliknąłem
A Miecho rzeczywiście ma nietuzinkowe audio.
No to ciekawe jakie ale to nie w tym wątku
Niedawno
prowadziłem clio z szerokimi, metalowymi nakładkami. Kiepsko to wyglądało i do
obsługiwania trudne - trzeba wręcz zegarmistrzowskiej precyzji używać, aby trafić
tylko w jeden pedał (w ten, który akurat chce się trafić)... Bez sensu zupełnie,
porażka na całej linii.Ja mam takowe nakładki ale szału nie ma, a co normalne "geje" to normalne
-
Ja tam jeżdżę na szerokich nakładkach z momo i bardzo przyjemnie się operuje pedałami Co innego jak się założy lakierki...masakra
-
Do tematu o pedale
/ pedałach mi wracać, nie robić OT...
Masa_man niech
uważa, na czyj post odpowiada. A Miecho rzeczywiście ma nietuzinkowe audio.Wlasnie nie bardzo rozumialem, ze kol. Masa_man wlasnie mi odpowiedzial
Niedawno
prowadziłem clio z szerokimi, metalowymi nakładkami. Kiepsko to wyglądało i do
obsługiwania trudne - trzeba wręcz zegarmistrzowskiej precyzji używać, aby trafić
tylko w jeden pedał (w ten, który akurat chce się trafić)... Bez sensu zupełnie,
porażka na całej linii.Jezdzilem kiedys cc i uno z takimi nakladkami. Potwierdzam, porazka
-
Trafne
spostrzeżenie, źle sobie kliknąłemBywa
No to ciekawe jakie
ale to nie w tym wątkuAle w tym juz jest:
KLIKEOT
-
Leo, jak możesz to zmień tytuł. Bo się zaczynam bać czytać ten wątek ;p
-
Leo, jak możesz to
zmień tytuł. Bo się zaczynam bać czytać ten wątek ;pJa wciąż wierzę w ludzi - dajmy szansę wątkotwórcy.