TICO PO TUNING NA ALLEGRO!!!
-
http://allegro.pl/item979240274_super_tico_mega_tuning_optyczny_i_mechaniczny.html
musiałem to wstawić autko
wygląda ok ale rozwala mnie ten opis np.
nazywanie wymiany "zużytych
elementów zawieszenia" tuningem to lekka przesada
jak to jest super mega tuning
to mój to już wogóle wyjeb.. w kosmosNie wiem jak można przyciemniając szyby, zostawić tą małą boczną
Albo wszystkie albo wcale...Ciekawią mnie te "xenonki", czy wstawił żarniki (co oczywiście nie jest dozwolone) czy zwykłe żarówki "+50% Mega Blue Super Xenon Tunning" pomalowane na niebiesko
Aha, radio mp3 USB i chromowowana ramka za 15zł też widocznie są elementem tunningu - nie wiedziałem
-
Nie wiem jak można przyciemniając szyby, zostawić tą małą boczną sciana
Albo wszystkie albo wcale...Dramat
-
to mój to już wogóle wyjeb.. w kosmos
Kolejny przedstawiciel WT te xenony chinskie z allegro.. i na pewno szybko sie zbiera z takimi oponami
-
Raczej płakać.
Mnie powala gładkość w
posługiwaniu się językiem polskim. Coraz częściej (również na forum złosnika), userzy piszą
bez używania intepunkcji lub znacznie ją ograniczając
A Tico? Cóż. Gościu nie wie
co pisze a nawet nie potrafi zrobić dobrych zdjęć swojego boliduZa to potrafił odpowiednio sklasyfikować autko: "Typ: Sport/Coupe"...
Toż to nie tylko ręce, to wszystko człowiekowi opada... Ale coraz częściej widać podobne przypadki...
-
Kurcze ja kupiłem czarną ramkę pod tablice , a mogłem wziąć chromowaną +1 do tuningu .Człowiek uczy się na błędach
-
wszystko człowiekowi opada... Ale coraz częściej widać podobne przypadki...
Wlasnie... doklei taki jeden z drugim po naklejce, wymieni zarowki na gorsze, wymieni radio i chwali sie tuningiem, a blacha gnije na calego
-
Kurcze ja kupiłem czarną
ramkę pod tablice , a mogłem wziąć chromowaną +1 do tuningu .Człowiek uczy się na
błędachNie martw sie... doklej naklejke typu GTI, TURBO i nadrobisz straty, GTI +2 do tuningu, turbo +4 daje
-
Nie martw sie... doklej
naklejke typu GTI, TURBO i nadrobisz straty, GTI +2 do tuningu, turbo +4 dajeA potem z autem koniecznie na hamownię, żeby sprawdzić ile kuni więcej
-
Nie martw sie... doklej
naklejke typu GTI, TURBO i nadrobisz straty, GTI +2 do tuningu, turbo +4 dajeja mam tak brudne auto że mi kumple napisali 0.8 Bi-Turbo Kompresor. No to chyba ze +20 do tuningu
-
Szok normalnie jesli chodzi o tego kolesia co przyciemnił dwie szyby, wstawił radio mp3 i założył alusy. A jeśli chodzi o tuning tico to mi podoba się takie coś
-
Szok normalnie jesli chodzi o
tego kolesia co przyciemnił dwie szyby, wstawił radio mp3 i założył alusy. A jeśli chodzi o
tuning tico to mi podoba się takie cośzazwyczaj ten zderzk występuje wraz z cały bodykitem i jako całość nie wygląda to atrakcyjnie ale sam zderzaczek już całkiem nieźle
-
Nie martw sie... doklej
naklejke typu GTI, TURBO i nadrobisz straty, GTI +2 do tuningu, turbo +4 daje... i koniecznie napis "EXPLOSIVE" przy uchwycie nad drzwiami pasażera...
Historia zna takie przypadki (starsi userzy na pewno pamiętają)... -
http://allegro.pl/item979240274_super_tico_mega_tuning_optyczny_i_mechaniczny.html
musiałem to wstawić autko
wygląda ok ale rozwala mnie ten opis np.
nazywanie wymiany "zużytych
elementów zawieszenia" tuningem to lekka przesada
jak to jest super mega tuning
to mój to już wogóle wyjeb.. w kosmosMnie się podoba określenie "sprysk szyby przedniej"
-
-
wypasione kołpaki
-
http://moto.allegro.pl/item1039282929_tico_tuning_tikacz_enzo_hbm_gti.html
Konkretnie zrobiony Tikuś POLECAM!!!
-
http://moto.allegro.pl/item1039282929_tico_tuning_tikacz_enzo_hbm_gti.html
Konkretnie zrobiony Tikuś
POLECAM!!!a miałem też go tu umieścić na zdjęciach wygląda ok,
ciekawy jestem jak ten kolor i zderzak prezentuje się w rzeczywistości.
A te naklejki to przesada -
a miałem też go tu umieścić
byłem szybszy
na zdjęciach wygląda ok,
ciekawy jestem jak ten kolor
i zderzak prezentuje się w rzeczywistości.też się zastanawiam ale gościu wsadził sporo serca i czasu w Tikusia
A te naklejki to przesada
fakt, co innego jak by miał rzeczy od tych firm to by nie było się do czego przywalić
-
Prędkościomierz wyskalowany do 200km/h:D
-
Prędkościomierz wyskalowany
do 200km/h:DBardzo ambitne posunięcie, z resztą Tico to ambitny typ