SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
witam po dłuższej przerwie i mam pytanie, kiedy Lubelaki zbieracie się na spota?
-
hoho nie widziałem tego posta. Ale teraz to już bardziej latem termin.
A mnie pasuje cały czas bom też bezrobotny. I kilometry dla mnie też mało ważne więc może być daleko. -
witam po dłuższej
przerwie i mam pytanie, kiedy Lubelaki zbieracie się na spota?Może jak przyjdzie wiosna Bo na dzień dzisiejszy nawet z garażu nie mogę wyjechać
-
To ja też chcę
Ale fakt.. wiosna, ciepło być musi
Może do tego czasu mój wehikuł będzie w stanie pokonać więcej km bez ryzyka rozkraki -
To ja też chcę
Ale fakt.. wiosna,
ciepło być musi
Może do tego czasu
mój wehikuł będzie w stanie pokonać więcej km bez ryzyka rozkrakiZapraszamy Bo grupa lubelska cienko przędzie
-
No no no! Nieprawda!
-
No no no!
Nieprawda!Miechowi chyba chodziło, że w grupie Lubelskiej mało Pań jest
-
Miechowi chyba
chodziło, że w grupie Lubelskiej mało Pań jestMiałem na myśli całokształt
-
Może bym się i ja wybrał
-
a w mazowieckim coś się dzieje?
ze swiftofcami parę razy się już spotykałem a z posiadaczami tico coś cienko tutaj -
Parę lat temu często były spoty na Cargo w Wawie (jakoś tak raz w miesiącu chyba), lecz po wykruszeniu się "starej gwardii" imprezy te padły.
-
ja w swoim klubie spoty mam co 2 tygodnie
-
Staram się zorganizować śląski spot Tico
Miejsce: Katowice, parking IKEA.
Data: 6.04.2013
Godzina: 17.00Byłbyś ktoś chętny? Kilka osób z innego forum wyraziło już chęć spotkania się
-
Staram się
zorganizować śląski spot Tico
Miejsce: Katowice,
parking IKEA.
Godzina: 17.00
Byłbyś ktoś chętny?
Kilka osób z innego forum wyraziło już chęć spotkania sięJa owszem
Wstyd moim złomiaczem się pokazywać na zlocie gdzie się pojawią pewnie same odpicowane Tikacze ale cóż. Tylko ostatecznie odpowiem jak dostanę grafik do łap czy czasem szef nie zaplanował mi jakiejś pracy. -
Staram się
zorganizować śląski spot Tico
Miejsce: Katowice,
parking IKEA.
Godzina: 17.00
Byłbyś ktoś chętny?
Kilka osób z innego forum wyraziło już chęć spotkania sięO żesz!! W końcu cosik u Nas Ja się piszę jak najbardziej!!
-
A może jest ktoś z okolic Kujawsko-Pomorskiego?? Można było by wyprawić jakiś mały zlocik
-
VarieDei oraz maku25 serdecznie zapraszam
Innych oczywiście też zapraszamJeżeli cokolwiek miało by się zmienić to będę informować, ale wygląda na to że spot wypali
-
Może nawet i ja przyjadę
Mimo, że jeżdżę teraz Rezzo, Tico wciąż jest i narzeczonym nim śmiga
Na jednym zlocie w Katowicach już byłem...
teraz tico wygląda troszkę gorzej, rdza się pojawiła -
Może nawet i ja
przyjadę
Mimo, że jeżdżę
teraz Rezzo, Tico wciąż jest i narzeczonym nim śmiga
Na jednym zlocie w
Katowicach już byłem...
teraz tico wygląda
troszkę gorzej, rdza się pojawiła.. e tam nawet na lawecie, to i tak bym przyjechał ;D heh
-
Kyrieelejson już w pracy kombinowałam żeby się zamienić z kimś bo 5go wypadała mi dniówka od 7 do 19, opracowałam mistery plan jak tu biednego Tomasza urobić a tu się okazuje, że zlot jest 6go niepotrzebnie się do niego uśmiechałam
Jak nic nie pokrzyżuje planów to będę
tylko co się robi na takich zlotach ???