SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
miałem Wam zrobić
niespodziankę i przyjechać, niestety przeziębienie mnie zmogło i się wykruszyłem,
może następnym razem się udaZawsze możesz wpaść bez zapowiedzi, przecież wiesz...
Niespodzianką pewnie byłoby, czym aktualnie się wozisz... -
dalej u mnie króluje corolla e11 w wagonie i golf 5 tdi (służbówka), za to lepiej wypasiona w porównaniu do tych co miałem do tej pory. Następnym razem postaram się być, widzę nawet,że Piotrek się zaczął udzielać. No i zapomniałbym, dziękuję za bezterminowe zaproszenie sympatyka
-
Piotrek_Lbn: Widzę, że zdjęcie mojego niezmordowanego filtra świadczy o tym, że Tico jest jak ruski czołg - pojedzie zawsze
-
Proponuję jakąś miejscówkę w Jaworznie lub okolicach - może klasycznie Megapizza jakaś - wypijemy kawkę / coś zimnego i gdzieś się przejedziemy (może na Sosinę?) - chyba że spot od razu na Sosinie np. - przy czym pojęcia nie mam, jak tam obecnie wygląda infrastruktura - parkingi itp. itd.
Ktoś chętny?
-
Tak więc 17:00
Czyli ostatecznie - niedziela 17:00 pod Leclercem tam gdzie zawsze?
-
Czyli ostatecznie -
niedziela 17:00 pod Leclercem tam gdzie zawsze?Tak dokładnie
-
No, to czekamy na fotorelację... Niech ktoś aparat weźmie.
-
Zobaczymy co i jak wyjdzie
-
Zobaczymy co i jak
wyjdzieSami swoi znając życie
-
Sami swoi znając
życiePewnie tak Ale chociaż pogoda jest fajniusia, ciepełko aż za bardzo
-
ja na chwilkę podlecę też.
-
ja na chwilkę
podlecę też.Super
-
No i dzisiaj o 17 odbył się rzeszowski spocik Przybyłem jako pierwszy i czekałem chwilę na resztę.
Obecni byli: macq, drzonca, slavo88, zagadka i ja
Pogadaliśmy trochę, obejrzeliśmy fury i tak zleciało prawie do 21.00
-
No i fajnie.
Grzebnęliście coś?
Celebrowaliście nową świecką tradycję (pizza)? -
No i dzisiaj o 17
odbył się rzeszowski spocik Przybyłem jako pierwszy i czekałem chwilę na
resztę.Potwierdzam, spot się odbył, kolejności przybycia nie znam bo dotarłem jako ostatni
Miechomiecho-dziękuję za niezapowiedziane przybycie
Slavo-dziękuję za udostępnienie info
Drzonca-dziękuję za przybycie i bardzo miłą atmosferę
Macq-dziękuję za opowieść mrożącą krew w żyłachOgólnie dziękuję za spota i bardzo miłą pogawędkę
Pogoda dopisała, humory też, do następnegoJeszcze dwie foto dorzucę
-
No i fajnie.
Grzebnęliście coś?W sumie to tylko oglądaliśmy parę rzeczy, bez większego grzebania
Celebrowaliście
nową świecką tradycję (pizza)?Nie tym razem. Moze za gorąco było?
-
a kiedy Lublin?
-
a kiedy Lublin?
Do ustalenia
-
to ustalajmy
-
http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=35784 zapraszam do oblookania tematu na innym forum ale związanym z daewoo