SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Witam.
Bardzo chętnie dołączę do Was.
A gdzie dokładnie ta miejscówka ?. -
Witam.
Bardzo chętnie
dołączę do Was.
A gdzie dokładnie
ta miejscówka ?.Przy wjeździe na parking E.Leclerc od strony ul. Armii Krajowej
-
Super.
Ja będę jechał obwodnicą od strony Łańcuta,ciemno zielone Tico.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Andrzej. -
Pisze się ktoś?
Chętnie, ale nie tym razem. Pracuję w tym czasie, na odpoczynek zostaje mi tylko niedziela.
Mimo wszystko chętnie obejrzałbym Twoje autko... No cóż, następnym razem. -
Powinno mi się udać zajrzeć. Potwierdzę na 100% bliżej terminu.
-
Dawno nic się nie działo
Jam w Azji... Dopiero koło połowy lutego będę mogł się z Wami spotkać.
-
Mogę wpaść na chwilę
-
To proponuje 14.01.12 godzina 16:00?Pasuje innym?
-
Ok.
-
To proponuje
14.01.12 godzina 16:00?Pasuje innym?Spróbuję się dopasować
-
Mnie również godzina 16 odpowiada.
-
Spróbuję się
dopasowaćZabrać drzwi?
-
Zabrać drzwi?
Weź, jakoś je łupchnę Będę nawet lekko po 15.00, może nawet koło 15.15.
-
No i po spocie
Dziękuję wszystkim za przybycie
Niestety nie uchwyciłem wszystkich na foto.
Aut było więcej niż na foto. -
Miło mi było poznać rzeszowską grupę Ticomaniaków.
Dziękuję za spotkanie.
Pozdrawiam.Ps.W drodze powrotnej do domu Ticuś jak zwykle pozwolił rozpędzić się tylko do 95 km/h.
Konieczny jest więc gruntowny przegląd gażnika. -
Miło mi było poznać
rzeszowską grupę Ticomaniaków.
Dziękuję za
spotkanie.Również miło poznać!
Ps.W drodze
powrotnej do domu Ticuś jak zwykle pozwolił rozpędzić się tylko do 95 km/h.
Konieczny jest więc
gruntowny przegląd gażnika.Być może chodzi o to samo co opisano w wątku poniżej. Objawy się zgadzają?
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=741535#Post741535
Co do gaźnika to jeszcze nie za bardzo podobało mi się dzisiaj ustawienie ssania - tutaj wątek ze zdjęciami i opisem. Dobrze byłoby sprawdzić ustawienie krzywki wobec rolki na nagrzanym silniku po dłuższej jeździe.
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=941703#Post941703
Rozmawialiśmy jeszcze o zaworku PCV - tu opis jak go sprawdzić. W razie potrzeby bezproblemowo można go samodzielnie wymienić.
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=363761&page=1
Być może trzeba zająć się ssaniem i/lub zaworkiem PCV, ale żadna z tych rzeczy nie ma wpływu na duszenie samochodu o którym wspominałeś, a tylko na pracę na wolnych obrotach. -
Mnie nie było, bo mi się kimnęło między papierkami i obudziłem się 17:15, wybaczcie Pomijam fakt, że świstak schnie, bo walczę z korozją błotników, ale cóż, następnym razem postaram się dotrzeć.
-
Proponuję spota w najbliższą niedzielę o godz. 17-18 na parkingu w galerii Olimp w Lublinie. Zapraszam wszystkich chętnych
Dostałem cynk, że forum daewoo robi tam swojego spota, więc będzie okazja połączyć siły
-
Proponuję spota w
najbliższą niedzielę o godz. 17-18 na parkingu w galerii Olimp w Lublinie. Zapraszam
wszystkich chętnych
Dostałem cynk, że
forum daewoo robi tam swojego spota, więc będzie okazja połączyć siłyKurde, też bym wpadł na spota (jakbyście mnie przygarnęli oczywiście), ale tą niedzielę mam już zarezerwowaną Ale teraz na bieżąco śledzę wątek także mam nadzieję że niedługo się uda
-
Proponuję spota w
najbliższą niedzielę o godz. 17-18 na parkingu w galerii Olimp w Lublinie. Zapraszam
wszystkich chętnych
Dostałem cynk, że
forum daewoo robi tam swojego spota, więc będzie okazja połączyć siłyZgodnie z planem, połączyliśmy siły Z tikaczy był tylko mój. Z organizatorów/prowodyrów była jedna osoba Był jeszcze jeden kolega polonezem, ale wcześniej się ulotnił. Pogadaliśmy, obejrzeliśmy auta i potem coś zjedliśmy w ciepłej i miłej atmosferze