SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Można by tak
powiedzieć, gdyby nie stan blacharki i kilka szczegółówNo to Mariusz dopiero robił całe auto, więc nie ma co porównywać
-
Dzięki za spotkanie
i do zobaczeniaI my dziękujemy za świetne zdjęcia i relację. Pięknie! Życzę wielu następnych udanych spotów.
BTW co się stało temu biednemu matizu, gdzie popuścił? Kurczę, najmłodszy mietek, a tak się brzydko zachował... -
I my dziękujemy za
świetne zdjęcia i relację. Pięknie! Życzę wielu następnych udanych spotów.Dzięki
BTW co się stało
temu biednemu matizu, gdzie popuścił? Kurczę, najmłodszy mietek, a tak się brzydko
zachował...Draniello na razie się nie zdradził - ale może nie był u mechanika jeszcze. Najprawdopodobniej jest to wina uszkodzonego kolektora dolotowego. W Matizach jest plastikowy i "lubi" sobie czasem pęknąć.
-
Draniello na razie
się nie zdradził - ale może nie był u mechanika jeszcze. Najprawdopodobniej jest to
wina uszkodzonego kolektora dolotowego. W Matizach jest plastikowy i "lubi" sobie
czasem pęknąć.... i pęknięcie kolektora dolotowego mogłoby spowodować taki wyciek?
Z tym plastikiem to wiem - był to główny problem przy montażu instalacji LPG. -
... i pęknięcie
kolektora dolotowego mogłoby spowodować taki wyciek?Czasem i lepsze wycieki to fundowało.
Niemniej jednak - tym razem okazało się (tak przypuszczałem od początku - ale Koledzy zaobserwowali wyciek "z kolektora", więc się nie upierałem), że rozleciało się uszczelnienie pompy płynu chłodzącego.
Z tym plastikiem to
wiem - był to główny problem przy montażu instalacji LPG.Z jednej strony to kłopot - przy montażu LPG i w razie uszkodzenia. Z drugiej strony - dokładny kształt, gładka powierzchnia wewnętrzna (choć to też nie do końca pozytyw), niewielka masa.
-
Kto się pisze? I jaki dzień odpowiada?
Zapraszam serdecznie
-
ostatni poziom na Olimpie.
-
ostatni poziom na
Olimpie.Wybiera sie ktos? Ja pracuje do 16, nie wykluczam swojej obecnosci
-
-
Frekwencja jak na
Lublin nawet nawetTak z dnia na dzień to ciężko o spota ...zawsze potrzebne jest wyprzedzenie przed terminem
-
Tu czy dzień z wyprzedzeniem czy miesiąc to 1 ch..
-
Tu czy dzień z
wyprzedzeniem czy miesiąc to 1 ch..Tu się nie zgodzę
-
Tu czy dzień z
wyprzedzeniem czy miesiąc to 1 ch..Etam. Na forumie można się przynajmniej dogadać, kto będzie, czy będzie i w ogóle czy jest po co jechać.
A mnie najbardziej wnerwiają ci, co się na 100% deklarują, a potem się nie zjawiają. Albo odwołują przyjazd dosłownie w ostatniej chwili (lub nawet po terminie). Historia zna takie przypadki. -
Domyślam się co masz na myśli
-
Może jakiś zimowy spocik w pobliżu Katowic?
-
Jak będę miał wtedy wolny czas to jak najbardziej Jestem za!
-
Ja jestem chętny na jakiś spocik w Warszawie albo w Lublinie (ale co do Lublina to muszę wiedzieć o tym minimalnie miesiąc wcześniej, bo co dzień mieszkam w Warszawie).
-
Jako Member Klubu Espero chciałbym powiadomić o
Ogólnopolskim Zlocie
Polskiego Klubu Espero
oraz
Polskiego Forum Daewoo
2011Termin i miejsce zlotu
Lista osóbSam jeszcze się nie wypowiedziałem w tej kwestii, ale zapraszam do lektury:)
-
Wstępnie pytam czy może ktoś byłby zainteresowany spocikiem w Rzeszowie jutro (piątek) około 20? Przepraszam, że tak w ostatniej chwili, ale właśnie umawiam się z miechomiecho na spotkanie w związku z pasami tylnymi i pomyśleliśmy, że może ktoś jeszcze byłby zainteresowany żeby się spotkać i chwilę pogadać. Jeśli komuś odpowiada termin to proszę o info, ustalimy miejsce.