SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Kto się pisze? I jaki dzień odpowiada?
Zapraszam serdecznie
-
ostatni poziom na Olimpie.
-
ostatni poziom na
Olimpie.Wybiera sie ktos? Ja pracuje do 16, nie wykluczam swojej obecnosci
-
Mnie nie będzie. Prace remontowe w domu - korzystam z chwili wolnego czasu, a terminy mocno napięte...
-
-
Frekwencja jak na
Lublin nawet nawetTak z dnia na dzień to ciężko o spota ...zawsze potrzebne jest wyprzedzenie przed terminem
-
Tu czy dzień z wyprzedzeniem czy miesiąc to 1 ch..
-
Tu czy dzień z
wyprzedzeniem czy miesiąc to 1 ch..Tu się nie zgodzę
-
Tu czy dzień z
wyprzedzeniem czy miesiąc to 1 ch..Etam. Na forumie można się przynajmniej dogadać, kto będzie, czy będzie i w ogóle czy jest po co jechać.
A mnie najbardziej wnerwiają ci, co się na 100% deklarują, a potem się nie zjawiają. Albo odwołują przyjazd dosłownie w ostatniej chwili (lub nawet po terminie). Historia zna takie przypadki. -
Domyślam się co masz na myśli
-
Może jakiś zimowy spocik w pobliżu Katowic?
-
Jak będę miał wtedy wolny czas to jak najbardziej Jestem za!
-
Ja jestem chętny na jakiś spocik w Warszawie albo w Lublinie (ale co do Lublina to muszę wiedzieć o tym minimalnie miesiąc wcześniej, bo co dzień mieszkam w Warszawie).
-
Jako Member Klubu Espero chciałbym powiadomić o
Ogólnopolskim Zlocie
Polskiego Klubu Espero
oraz
Polskiego Forum Daewoo
2011Termin i miejsce zlotu
Lista osóbSam jeszcze się nie wypowiedziałem w tej kwestii, ale zapraszam do lektury:)
-
Wstępnie pytam czy może ktoś byłby zainteresowany spocikiem w Rzeszowie jutro (piątek) około 20? Przepraszam, że tak w ostatniej chwili, ale właśnie umawiam się z miechomiecho na spotkanie w związku z pasami tylnymi i pomyśleliśmy, że może ktoś jeszcze byłby zainteresowany żeby się spotkać i chwilę pogadać. Jeśli komuś odpowiada termin to proszę o info, ustalimy miejsce.
-
Rzuć miejscówkę to postaram się wpaść(chociaż niczego nie obiecuję )
O 20:00? -
Rzuć miejscówkę to
postaram się wpaść(chociaż niczego nie obiecuję )
O 20:00?Ja tez byc moze sie pojawie, ale bede przejazdem i nie moge obiecac na 100%.
-
Ja, o ile mi się uda, spróbuję się pojawić, ale nie obiecuję. Nie chcę wyjść na takiego co mówi że na 100% będzie, a potem się nie zjawia. Tylko ustalcie miejscówkę
-
Rzuć miejscówkę to
postaram się wpaść(chociaż niczego nie obiecuję )
O 20:00?Super że jest spore zainteresowanie mimo ustaleń w ostatniej chwili. Wobec tego spotkajmy się dzisiaj, 20:00 na parkingu Leclerca (tam gdzie ostatni spot, pod koniec parkingu, z boku hipermarketu, w pobliżu namiotu do zmiany opon).
-
Ja mógłbym być ale ok 17. Niestety później już inne obowiązki wzywają. Może ktoś może być wcześniej?