SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Polecam się.
Będę następny
-
Szkoda, że zdjęcia nie zrobiliśmy, podczas ustawiania zapłonu - maska podniesiona, autko przykryte kocami (żeby było ciemno) a pod nimi MY usiłujący zobaczyć znacznik do ustawiania zapłonu, w ten słoneczny dzień - z zewnątrz to ciekawie wyglądało.
Czas rzeczywiście szybko mijał, ale tak zawsze jest, jak jest z kim i jest o czym ciekawym porozmawiać.
Podziękowania dla OLIMPU za klimatyzowane pomieszczenie na rozmowy
We wrześniu oczywiście też się zjawię Może coś znowu podłubiemy, przy którymś autku.
-
Szkoda, że zdjęcia
nie zrobiliśmy, podczas ustawiania zapłonu - maska podniesiona, autko przykryte
kocami (żeby było ciemno) a pod nimi MY usiłujący zobaczyć znacznik do ustawiania
zapłonu, w ten słoneczny dzień - z zewnątrz to ciekawie wyglądało.Zauważyłem, że wtedy wyszło trzech sprzedawców z IC i mocno się przyglądali ... Wiem na pewno, że to byli sprzedawcy, bo u jednego z nich chciałem zrobić zakupy parę minut wcześniej (no, ale nie mieli tego, czego chciałem).
Podziękowania dla
OLIMPU za klimatyzowane pomieszczenie na rozmowyO, tak... Dało się wytchnąć trochę. Chociaż Ty i tak miałeś najlepiej (auto z klimą).
We wrześniu
oczywiście też się zjawię Może coś znowu podłubiemy, przy którymś autku.Przyjedź, przyjedź... Może mniejszym? Bardzo fajnie spojrzeć na takie tico, jak Twoje (nie umniejszając kolegom, oczywiście).
A podłubiemy z zapłonem u Slavo - tym razem na 10 st. będziemy ustawiać. -
Jak zapowiadacie ostrą dłubankę to idę w to jak w dym
O problemach i innowacjach mogę potem was zanudzić
A na koniec mogę swoim fikołka zrobić:D:DTylko jak jest jakiś już konkretny termin to proszę ktokolwiek niech mi go wyśle na gg numer jest na moim profilu
-
Szkoda, że zdjęcia
nie zrobiliśmy, podczas ustawiania zapłonu - maska podniesiona, autko przykryte
kocami (żeby było ciemno) a pod nimi MY usiłujący zobaczyć znacznik do ustawiania
zapłonu, w ten słoneczny dzień - z zewnątrz to ciekawie wyglądało.Szczegolnie, ze bylo to pod wejsciem do IC Pracownicy wychodzili na fajke i sie przygladali przy okazji
Czas rzeczywiście
szybko mijał, ale tak zawsze jest, jak jest z kim i jest o czym ciekawym
porozmawiać.Podziękowania dla
OLIMPU za klimatyzowane pomieszczenie na rozmowy
We wrześniu
oczywiście też się zjawię Może coś znowu podłubiemy, przy którymś autku.Oby wrzesniowy spot byl rownie owocny, a nawet bardziej
-
Z uwagi na ostatnią
posuchę w temacie spotów i jeszcze (mam nadzieję) przed spotem w Lublinie chciałem
zaprosić wszystkich na spot w Rzeszowie.
Termin to:
22.08.10 godz.
16:00Miejscówka to parking pod hipermarketem E. Leclerc w okolicy wjazdu od ul. Armii Krajowej
-
Umieściłem informację na stronie klubowej.
Jak będą jakieś fotki to umieszczę na stronie.
-
Umieściłem
informację na stronie klubowej.Dzięki
Jak będą jakieś
fotki to umieszczę na stronie.Fotki ze spotu?
-
W taki piękny i słoneczny dzień jak dzisiaj-niedziela.
W mieście Rzeszów na parkingu jednego z hipermarketów odbył się spot zlosnikiowców z kącika DU.
W umówionym miejscu tuż przed 16-nastą pojawiły się dwa bolidy marki Daewoo Tico :
-lśniący srebrny bolid kierowany przez kolegę Zagadka
i
-czerwona wisienka kierowana przeze mnie czyt. SlavoNo i zaraz wzięliśmy się za oglądaniem bolidów.Zaczęliśmy porównywać auta,rozmawialiśmy o różnych rzeczach.Pooglądaliśmy również instalacje LPG w moim bolidzie.Podczas spotu czas leciał bardzo szybko i ledwo jak się oglądnęliśmy,a tu minęło prawie 2h.Dziękuje za spot i czekam do następnego.
Dziękuje za uwagę
Teraz czekam na LBL
Zdjęcia pospotowe: -
Dziękuje za spot i czekam do następnego.
Dziękuję również , na pewno jeszcze kiedyś jakiś spocik się odbędzie
-
Super spotkanie!
Szkoda że to tak daleko od Dolnego Śląska. -
Super spotkanie!
Szkoda że to tak
daleko od Dolnego Śląska.Czy ja wiem...
Dla mnie daleko to jest do Ameryki -
Super spotkanie!
Szkoda że to tak
daleko od Dolnego Śląska.Dla Tico nigdzie nie jest za daleko.
PS. Wiem, wiem, bywają wyjątki potwierdzające regułę (Chris, wyręczyłem Cię w pisaniu posta ).
-
W taki piękny i
słoneczny dzień jak dzisiaj-niedziela.
W mieście Rzeszów
na parkingu jednego z hipermarketów odbył się spot zlosnikiowców z kącika DU.Nooo, gratulacje - widać, że i Rzeszów zaczyna żyć realnym zlosnikiowym życiem...
Wypielęgnowane autka, sympatyczni faceci - aż miło spojrzeć. Oby tak częściej! -
Dla Tico nigdzie
nie jest za daleko.
PS. Wiem, wiem,
bywają wyjątki potwierdzające regułę (Chris, wyręczyłem Cię w pisaniu posta ).A pan Zagadka już nie jest zagadką
A w temacie: może Wasz spot będzie zachętą dla innych, że nie ma się czego bać i wstydzić
-
A pan Zagadka już
nie jest zagadkąA w temacie: może
Wasz spot będzie zachętą dla innych, że nie ma się czego bać i wstydzićKto się wstyda i czego?
-
Kto się wstyda i
czego?Siebie, auta, tak ogólnie napisałem
-
Siebie, auta, tak
ogólnie napisałemEch, daj spokój . Siebie? Posiadacze tico nie mają przecież kompleksu długości... eee... (wiadomo, czego ) . Auta? Auto (jak żonę) powinno się brać DLA SIEBIE, nie dla oczu kolegów, sąsiadów etc... My wiemy, o co chodzi i co w nim drzemie i to w zupełności wystarcza.
A że tak ogólnie... Po prostu trzeba trochę chęci, żeby ruszyć tyłek z domu i podjechać kawałek, by spotkać się z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. To nie będzie czas stracony.Ech... Gdzie te czasy, kiedy to np. Hrynio dzwoni do Voytassa, żeby pogadać, i w końcu stwierdza "a, co będziemy tak przez telefon, przyjadę do ciebie". Wsiada w autko i jedzie z Augustowa do Torunia. Siedzi tam parę godzin i wraca z powrotem...
-
A pan Zagadka już
nie jest zagadkąZagadka rozwiązana
-
Nooo, gratulacje -
widać, że i Rzeszów zaczyna żyć realnym zlosnikiowym życiem...No, jak rzesz by mogło być inaczej
Wypielęgnowane
autka, sympatyczni faceci - aż miło spojrzeć. Oby tak częściej!Dziękuję, za taką ładną opinię