SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Chyba że zrobimy w niedziele ?
-
Też wyjście :oki: W niedzielę przed południem mnie nie ma - od 15:00 mniej więcej powinienem być osiągalny.
-
Też wyjście :oki: W
niedzielę przed południem mnie nie ma - od 15:00 mniej więcej powinienem być
osiągalny.W niedzielę póżnym popołudniem już powrócę (chyba, że mi rydwan zatopi). Więc po 18 mógłbym się pojawić...
-
W niedzielę póżnym
popołudniem już powrócę (chyba, że mi rydwan zatopi). Więc po 18 mógłbym się
pojawić...To proponuję w niedzielę kawę u mnie (z Rodzinką się zapakujcie) - adres na priv
Spot ze względu na presję tłumu w sobotę o 19:00 - zbiórka pod Makiem (parking Carrefour na Wojska Polskiego w Jaworznie)
-
19:00 pod Makiem Pasuje jak najbardziej ale Tikusia będę miał BRUDNEGO
-
No i po spocie... Nie widziałem Cię nigdzie
A auto miałem brudne okrutnie... Tyle, że lata toto cały czas, więc mycie przy obecnej pogodzie jest nieco bezcelowe.
Foty jutro wrzucę
-
Niestety nie było mnie bo mi się w kałuże zachciało wjeżdżać no i zalało silnik i musiałem suszyć =/
-
Niestety nie było
mnie bo mi się w kałuże zachciało wjeżdżać no i zalało silnik i musiałem suszyć =/Co Ty? Pierwszy raz czytam (słyszę) o zalaniu silnika w Tico. Mnie nigdy nie udało się tego sprawić, przy czym kilka razy "ciągałem" inne samochody (w tym parę razy poloneza) po zalaniu silnika wodą z kałuży... Nawet tu wielokrotnie pisano o Tico w roli amfibii, nie wspominając o kłopocie z silnikiem. U mnie potrafi po zalaniu jedynie pisnąć pasek alternatora, to wszystko...
-
wjechałem w kałuże przy prędkości około 70 km/h a miała długość autobusu i była głęboka do drzwi jak potem zobaczyłem =/
-
wjechałem w kałuże
przy prędkości około 70 km/h a miała długość autobusu i była głęboka do drzwi jak
potem zobaczyłem =/Na Niwce może?
-
nie, na dąbrowie w takiej jednej uliczce =/ Ale z Tikusiem już wszystko okej i śmiga jak ta lala
-
nie, na dąbrowie w
takiej jednej uliczce =/ Ale z Tikusiem już wszystko okej i śmiga jak ta lalaNo to dobrze
Myślę, że kolejny spot będzie można przeprowadzić w weekend 5/6.06
-
5 lub 6 czerwca... czemu nie tylko gdzie? to sobie już w kalendarzu zapisze
-
no tez chetnie bym sie wybral na ten spocik
a mam pytanko: bo ja dopiero bede kupowal Tico, czy moge przyjsc na spot???
bo jestem dopiero w trakcie szukania jakiejgos Ticusia
pozdrawiam -
Z mojej strony czuj się zaproszony Damy Ci kilka rad na co zwrócić uwagę
-
chetnie poslucham dobrych rad
a gdzie by sie ten spocik odbyl?? i kiedy dokladnie (o ktorej godzinie) -
A moze by tak w Lublinie znowu? Sa chetni? Najchetniej w weekend ktorys
-
A moze by tak w
Lublinie znowu? Sa chetni? Najchetniej w weekend ktorysJakby to było gdzieś po 15-stym czerwca to i ja może bym się doturlał na LBL
-
A moze by tak w
Lublinie znowu? Sa chetni? Najchetniej w weekend ktorysŻyjecie w tym Lublinie?
Taka cisza nastała -
Żyjecie w tym
Lublinie?
Taka cisza nastałaPrzyzwyczaj sie do tego Ciezko zebrac ekipe, a tyle tico smiga po lublinie