SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
@miechomiecho Dzięki za pomoc. Potrzebuję siatek do lampy gazowej Primus, takich jak tu:
https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/wypoczynek/kuchnie-biwakowe-i-piknikowe/kuchenki-turystyczne/oslony-zarnika-769040/
Wg strony powinny być w Juli Lublin. -
Ma ktoś kontakt do @ryszard widzę że go kilka dni nie było a nr komórki gdzieś mi zaginął
-
Ja nie posiadam.
-
@drzonca siatki kupiłem jakby coś :)
-
A miałby ktoś z Was na sprzedaż górną obudowę stacyjki i uszczelkę drzwi kierowcy?
-
@piotrek9214 Poszukam, kiedyś miałem..
-
@miechomiecho
Przypominam o misce olejowej i tulejach przednich wahaczy, które chciałbym odebrać na spocie.
@pacior
Potwierdzam chęć zakupu: długiego metalowego przewodu hamulcowego biegnącego pod tunelem oraz stalowego przewodu hamulcowego doprowadzającego płyn do lewego przedniego zacisku
@ piotrek 9214
Nie mam obudowy i uszczelki drzwi kierowcyMam trochę części do Tico na zbycie. Jeżeli kogoś zainteresuje to mogę zabrać:
- Pompa wody nowa - 40 zł
- Linka hamulca ręcznego nowa - 30 zł
- Wąż nagrzewnicy 17871A78B00-000 nowy -15 zł
- Belka zderzaka przedniego nowa - 70 zł
- Bębny hamulcowe nowe - 80 zł za 2 szt.
- Kratka wlotu powietrza (podszybia) lewa nowa - 15 zł
- Zapalniczka nowa - 5 zł
- Listwa zgarniająca szyby prawych przednich drzwi nowa - 15 zł
- Czujnik ciśnienia oleju GM nowy - 20 zł
-
A ja mam takie części na zbyciu, oprócz tłumika wszystko oddam za darmo. Ktoś coś potrzebuje?
-
@piotrek9214
Ja byłbym zainteresowany lampkami kierunkowskazu bocznego z oprawkami (2 szt) i korbkami otwierania szyby (2 szt). Jeżeli możesz to zabrać to z góry dziękuję. -
Ok wezmę ;)
-
O widzę że jutro trochę nas będzie. Wspaniale. Oby pogoda dopisała.
Oczywiście będę i ja ale lekko niedysponowany bo przypaliłem się trochę w pracy.
Szczegóły poznacie jutro :)
Napiszę również że mam ograniczony czas. Max 2-3 godziny. Później mam imprezę w rodzinie.
-
późno wróciłem z pracy, idę spać, ale plan jest taki żeby jutro dojechać hihi.
-
@piotrek9214 Jeśli rano jeszcze przeczytasz... chętnie zaopiekuję się silniczkiem wycieraczek (z mechanizmem oczywiście) oraz kolankiem dolotu. :-)
-
Ok wezmę ze sobą. Nie wiem czy silnik jest sprawny, nie sprawdzałem go niestety
-
Ja już po spocie. Trochę pogoda nie dopisała bo wiało trochę za mocno.
Bardzo podobały mi się felgi Piotrek9214. Na żywo lepiej wyglądają niż na fotkach. Auto bardzo zadbane i to się ceni.
Resztę zrelacjonują myślę pozostali. No niestety musiałem wcześniej wrócić.Jadąc na spot :
Wracając :
-
@ryszard tak już w drodze sobie przypomniałem że przecież w Tico światła są sterowane minusem więc zakup taniego automatu na Allegro jest bezsensu gdyż będzie problem z niego podłączeniem.
Gdzieś na kompie mam skan tego co ja miałem do podłączenia. Zapodam jak tylko znajdę.
Mam , znalazłem. Jest nawet numer telefonu i myślę że gdybyś się skontaktował to facet powinien ci robić na zamówienie.
Tu schemat :
-
@jaco cieszę się że moje Tico się spodobało :)
Według mnie spot bardzo udany, autka zadbane, zresztą chyba można w setkach liczyć ludzi którzy się na parkingu obejrzeli. Części są, będzie co w nocy montować. Nawet gdyby następny spot był w Szczecinie to jadę w ciemno :D -
@piotrek9214 napisał w SPOTY:
zresztą chyba można w setkach liczyć ludzi którzy się na parkingu obejrzeli.
Dokładnie.
-
I dziękuję za pomiar kompresji, przez 16 lat nie miałem okazji tego sprawdzić, teraz mam pewność że silnik ma się dobrze