SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Ja się cieszę, że
jest się z kim spotkać. Uformowała się już taka stała ekipa (choć niewielka, ale to
nieważne) ludzi, którzy pokonają nawet te 70-80 km, aby się spotkać, pogadać,
wymienić się doświadczeniami, coś doradzić... I o to chodzi.Następny spot
będzie pewnie we wrześniu, bo Slavo odgraża się, że przyjedzie do nas wtedy... No,
to może będzie nas więcej.Tak jest
-
Ja się cieszę, że
jest się z kim spotkać. Uformowała się już taka stała ekipa (choć niewielka, ale to
nieważne) ludzi, którzy pokonają nawet te 70-80 km, aby się spotkać, pogadać,
wymienić się doświadczeniami, coś doradzić... I o to chodzi.Oby tak dalej Jeszcze raz dzieki za ustawienie zaplonu
Następny spot
będzie pewnie we wrześniu, bo Slavo odgraża się, że przyjedzie do nas wtedy... No,
to może będzie nas więcej.Czekamy, czekamy
-
Oby tak dalej
Jeszcze raz dzieki za ustawienie zaplonuPolecam się.
Czekamy, czekamy
A pewnie...
-
Polecam się.
Będę następny
-
Szkoda, że zdjęcia nie zrobiliśmy, podczas ustawiania zapłonu - maska podniesiona, autko przykryte kocami (żeby było ciemno) a pod nimi MY usiłujący zobaczyć znacznik do ustawiania zapłonu, w ten słoneczny dzień - z zewnątrz to ciekawie wyglądało.
Czas rzeczywiście szybko mijał, ale tak zawsze jest, jak jest z kim i jest o czym ciekawym porozmawiać.
Podziękowania dla OLIMPU za klimatyzowane pomieszczenie na rozmowy
We wrześniu oczywiście też się zjawię Może coś znowu podłubiemy, przy którymś autku.
-
Szkoda, że zdjęcia
nie zrobiliśmy, podczas ustawiania zapłonu - maska podniesiona, autko przykryte
kocami (żeby było ciemno) a pod nimi MY usiłujący zobaczyć znacznik do ustawiania
zapłonu, w ten słoneczny dzień - z zewnątrz to ciekawie wyglądało.Zauważyłem, że wtedy wyszło trzech sprzedawców z IC i mocno się przyglądali ... Wiem na pewno, że to byli sprzedawcy, bo u jednego z nich chciałem zrobić zakupy parę minut wcześniej (no, ale nie mieli tego, czego chciałem).
Podziękowania dla
OLIMPU za klimatyzowane pomieszczenie na rozmowyO, tak... Dało się wytchnąć trochę. Chociaż Ty i tak miałeś najlepiej (auto z klimą).
We wrześniu
oczywiście też się zjawię Może coś znowu podłubiemy, przy którymś autku.Przyjedź, przyjedź... Może mniejszym? Bardzo fajnie spojrzeć na takie tico, jak Twoje (nie umniejszając kolegom, oczywiście).
A podłubiemy z zapłonem u Slavo - tym razem na 10 st. będziemy ustawiać. -
Jak zapowiadacie ostrą dłubankę to idę w to jak w dym
O problemach i innowacjach mogę potem was zanudzić
A na koniec mogę swoim fikołka zrobić:D:DTylko jak jest jakiś już konkretny termin to proszę ktokolwiek niech mi go wyśle na gg numer jest na moim profilu
-
Szkoda, że zdjęcia
nie zrobiliśmy, podczas ustawiania zapłonu - maska podniesiona, autko przykryte
kocami (żeby było ciemno) a pod nimi MY usiłujący zobaczyć znacznik do ustawiania
zapłonu, w ten słoneczny dzień - z zewnątrz to ciekawie wyglądało.Szczegolnie, ze bylo to pod wejsciem do IC Pracownicy wychodzili na fajke i sie przygladali przy okazji
Czas rzeczywiście
szybko mijał, ale tak zawsze jest, jak jest z kim i jest o czym ciekawym
porozmawiać.Podziękowania dla
OLIMPU za klimatyzowane pomieszczenie na rozmowy
We wrześniu
oczywiście też się zjawię Może coś znowu podłubiemy, przy którymś autku.Oby wrzesniowy spot byl rownie owocny, a nawet bardziej
-
Z uwagi na ostatnią
posuchę w temacie spotów i jeszcze (mam nadzieję) przed spotem w Lublinie chciałem
zaprosić wszystkich na spot w Rzeszowie.
Termin to:
22.08.10 godz.
16:00Miejscówka to parking pod hipermarketem E. Leclerc w okolicy wjazdu od ul. Armii Krajowej
-
Umieściłem informację na stronie klubowej.
Jak będą jakieś fotki to umieszczę na stronie.
-
Umieściłem
informację na stronie klubowej.Dzięki
Jak będą jakieś
fotki to umieszczę na stronie.Fotki ze spotu?
-
W taki piękny i słoneczny dzień jak dzisiaj-niedziela.
W mieście Rzeszów na parkingu jednego z hipermarketów odbył się spot zlosnikiowców z kącika DU.
W umówionym miejscu tuż przed 16-nastą pojawiły się dwa bolidy marki Daewoo Tico :
-lśniący srebrny bolid kierowany przez kolegę Zagadka
i
-czerwona wisienka kierowana przeze mnie czyt. SlavoNo i zaraz wzięliśmy się za oglądaniem bolidów.Zaczęliśmy porównywać auta,rozmawialiśmy o różnych rzeczach.Pooglądaliśmy również instalacje LPG w moim bolidzie.Podczas spotu czas leciał bardzo szybko i ledwo jak się oglądnęliśmy,a tu minęło prawie 2h.Dziękuje za spot i czekam do następnego.
Dziękuje za uwagę
Teraz czekam na LBL
Zdjęcia pospotowe: -
Dziękuje za spot i czekam do następnego.
Dziękuję również , na pewno jeszcze kiedyś jakiś spocik się odbędzie
-
Super spotkanie!
Szkoda że to tak daleko od Dolnego Śląska. -
Super spotkanie!
Szkoda że to tak
daleko od Dolnego Śląska.Czy ja wiem...
Dla mnie daleko to jest do Ameryki -
Super spotkanie!
Szkoda że to tak
daleko od Dolnego Śląska.Dla Tico nigdzie nie jest za daleko.
PS. Wiem, wiem, bywają wyjątki potwierdzające regułę (Chris, wyręczyłem Cię w pisaniu posta ).
-
W taki piękny i
słoneczny dzień jak dzisiaj-niedziela.
W mieście Rzeszów
na parkingu jednego z hipermarketów odbył się spot zlosnikiowców z kącika DU.Nooo, gratulacje - widać, że i Rzeszów zaczyna żyć realnym zlosnikiowym życiem...
Wypielęgnowane autka, sympatyczni faceci - aż miło spojrzeć. Oby tak częściej! -
Dla Tico nigdzie
nie jest za daleko.
PS. Wiem, wiem,
bywają wyjątki potwierdzające regułę (Chris, wyręczyłem Cię w pisaniu posta ).A pan Zagadka już nie jest zagadką
A w temacie: może Wasz spot będzie zachętą dla innych, że nie ma się czego bać i wstydzić
-
A pan Zagadka już
nie jest zagadkąA w temacie: może
Wasz spot będzie zachętą dla innych, że nie ma się czego bać i wstydzićKto się wstyda i czego?
-
Kto się wstyda i
czego?Siebie, auta, tak ogólnie napisałem