SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Dziękuje Wszystkim obecnym za spota. Miejmy nadzieję, że frekwencja ze spotu na spot będzie wyższa. .
-
Zgadza się...
Rozwaliła mnie ta Wasz eskapada i runda po całym piętrze...Ja sam byłem zaskoczony, że to nie parter jeszcze
A ponieważ miałem
półotwarte okno, usłyszałem, jak jeden gość mówił do drugiego: "Tyyy, patrz! To
jakiś zlot był!"Może następnym razem któryś z nich przyjedzie tikaczem
-
Mieszko jeździmy w dzień z włączonymi światłami mijania
-
Mieszko jeździmy w
dzień z włączonymi światłami mijaniaA no fakt, przeciez o mojej modyfikacji nie wiecie Przeciez mam takowe, z tym, ze ledowe
-
Może 17?Bardziej by
mi pasowałoMoże być, mi tam wsjo jedno Chyba, że ktoś będzie chciał wcześniej to mogę być wcześniej
Tak więc 17:00
-
tylko że te światełka z przodu Ci świecą a z tyłu ciemno
-
Jeśli chodzi o światła typowo dzienne to tak właśnie mają one świecić. Światła dzienne włączają się po odpaleniu silnika, świecą tylko z przodu, i nie mogą świecić się jednocześnie ze światłami mijania.
PS. Witam koleżankę
-
tylko że te
światełka z przodu Ci świecą a z tyłu ciemnoI tak ma być, zgodnie z dostosowaniem polskich przepisów do przepisów UE. Stało się to (wreszcie) równo dwa lata temu.
A teraz sio mi z kącika tematycznego ze spamieniem... Nawrzucać Miechowi zawsze możesz tu: kącik yps - KLIK... zakładaj tam nowy temat i jazda. -
skrzat06 witam
Leo nie mam zamiaru nikomu wrzucać
poza tym nie wiedziałam że mogą być takie światła
-
Leo nie mam zamiaru nikomu wrzucać
Żartowałem . Chciałem tylko delikatnie wskazać miejsce niezobowiązujących rozmów na tematy inne, niż dotyczące tego wątku...
poza tym nie
wiedziałam że mogą być takie światłaTo są prawdziwe światła do jazdy dziennej.
Ja też mam takie, tyle, że z żarówką (te lampki pod zderzakiem). I w dzień też świecą tylko one.
EOT -
ok, już będe wiedzieć
-
miałem Wam zrobić niespodziankę i przyjechać, niestety przeziębienie mnie zmogło i się wykruszyłem, może następnym razem się uda
-
A to rzeczywiście byłaby niespodzianka
-
miałem Wam zrobić
niespodziankę i przyjechać, niestety przeziębienie mnie zmogło i się wykruszyłem,
może następnym razem się udaZawsze możesz wpaść bez zapowiedzi, przecież wiesz...
Niespodzianką pewnie byłoby, czym aktualnie się wozisz... -
dalej u mnie króluje corolla e11 w wagonie i golf 5 tdi (służbówka), za to lepiej wypasiona w porównaniu do tych co miałem do tej pory. Następnym razem postaram się być, widzę nawet,że Piotrek się zaczął udzielać. No i zapomniałbym, dziękuję za bezterminowe zaproszenie sympatyka
-
Piotrek_Lbn: Widzę, że zdjęcie mojego niezmordowanego filtra świadczy o tym, że Tico jest jak ruski czołg - pojedzie zawsze
-
Proponuję jakąś miejscówkę w Jaworznie lub okolicach - może klasycznie Megapizza jakaś - wypijemy kawkę / coś zimnego i gdzieś się przejedziemy (może na Sosinę?) - chyba że spot od razu na Sosinie np. - przy czym pojęcia nie mam, jak tam obecnie wygląda infrastruktura - parkingi itp. itd.
Ktoś chętny?
-
Tak więc 17:00
Czyli ostatecznie - niedziela 17:00 pod Leclercem tam gdzie zawsze?
-
Czyli ostatecznie -
niedziela 17:00 pod Leclercem tam gdzie zawsze?Tak dokładnie
-
No, to czekamy na fotorelację... Niech ktoś aparat weźmie.