JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Również witam pozytywnie zakręconego na punkcie Tico forumowicza
A tak przy okazji nie wiem czy po prostu się pomyliłeś przy pisaniu czy nie, ale "ć" piszemy wciskając prawy alt+c -
Miło powitać kolejną osobę lubiącą Tico. Gratuluję wyboru - najważniejsze że blacharka bez rudej, a dodatki można podokładać. Widzę, że już sporo zrobiłeś i trzymam kciuki za realizację dalszych planów, zwłaszcza jeśli chodzi o dołożenie klimy.
-
Witam kolegę z Lublina
Gratuluję udanego zakupu
Przy okazji zapraszam do udzielania się na forum i do uczestnictwach w spotach grupy lubelskiej Mam nadzieję, że uda się spotkać i porozmawiamy nt. klimy, którą też zamierzam montować
-
Witam wszystkich.
Zacznijmy od tego że mam na imię Irek zamieszkuje takie miasto jak Warszawa, posiadaczem jestem TICO z 97 roku wer. SX od 1,5 miesiąca kupiłem go od pierwszego właściciela, przejechałem nim bardzo sporo. Jestem z niego zadowolony z tego że jest mały pięciodrzwiowy co w ciągu dnia jest to mi bardzo przydatne. Na dzień dzisiejszy jestem z niego zadowolony i mam nadzieje że tak zostanie na dłuższy czas. Znajduje w nim sporo zalet typu miejsce do codziennego parkowania i ceny części. Na dzień dzisiejszy to muszę w nim wymienić przegub no i w standardzie olej, świece, przewody filterek paliwa no i tyle.
Pozdrawiam
-
Witam wszystkich po długiej nieobecności..
Po sprzedaży mojego poprzedniego Tikusia, przyznam szerze, że trochę żałowałem i doszedłem do wniosku, że na chwilę obecną lepszy samochód nie jest mi potrzebny, więc znowu kupiłem Tico.. Samochód ma instalację LPG, średnie spalanie gazu wynosi 5,5 - 6 L.. Kolor bordowy, blacharce przed zimą przydadzą się lekkie poprawki ale tragedii nie ma.. Przebieg 138 kkm.. Jak na razie jestem z niego zadowolony i cieszę się, że znowu jeżdżę prawie za darmo..
W najbliższym czasie postaram się wrzucić jakieś fotki.. -
Witajcie!
Trochę czasu siedziałem i tylko czytałem, bo po prostu nie było nigdy czasu czegoś skrobnąć. Teraz postanowiłem się przywitać i trochę udzielać.
Tico w moim posiadaniu od ponad roku. W tym czasie zdążyłem się z nim zapoznać i co - nieco zgłębić. Mieszkam w Kielcach, więc z chęcią spotkam się z użytkownikami ze świętokrzyskiego. -
Miło powitać nareszcie na forum. Udzielaj się często, bo wiem, że masz o czym pisać.
-
Witajcie!
Trochę czasu
siedziałem i tylko czytałem, bo po prostu nie było nigdy czasu czegoś skrobnąć.
Teraz postanowiłem się przywitać i trochę udzielać.Witamy Napisz coś więcej o sobie
-
Witam.
Nazywam się Andrzej
Mieszkam w okolicach Rzeszowa.Jeżdżę sobie od 1.5 roku Ticusiem rocznik 1998.
Pozdrawiam wszystkich. -
Ziemia podkarpacka wita
Widzę że nasz region rośnie w siłę -
Ziemia podkarpacka
wita
Widzę że nasz
region rośnie w siłęA ludzie żyją dostatniej
Edit:
Przepraszam, juz nie będę -
Ziemia podkarpacka
wita
Widzę że nasz
region rośnie w siłęZależy z czego się przesiadł... Jeśli z czegoś lepszego, to raczej region biednieje
-
Na początku było 7 Dużych Fiatów,następnie Polonez po nim Fiacik 126 p a obecnie Tico.
I nie ma już widoków na lepszą furę.
W dzisiejszych czasach nie pozostało nic, jak tylko zadbać i cieszyć się tym co się ma. -
Na początku było 7
Dużych Fiatów,następnie Polonez po nim Fiacik 126 p a obecnie Tico.
I nie ma już
widoków na lepszą furę.
W dzisiejszych
czasach nie pozostało nic, jak tylko zadbać i cieszyć się tym co się ma.E, to po Maluszku Tico to spoko furka Pięcioro drzwi, zrywny silnik i wciąż małe opłaty i spalanie
-
Witam. Jestem nowym właścicielem Tico. Rocznik 1997, oryginalny przebieg 81000 km.
-
Witam. Jestem nowym
właścicielem Tico. Rocznik 1997, oryginalny przebieg 81000 km.Witamy. Na pewno oryginalny ten przebieg? Podejrzanie niewielki.
-
Witaj w naszym gronie
-
Witam. Ja co prawda z forum korzystam już od jakiegoś czasu ale jeszcze nigdy się w tym wątku nie przedstawiłem za co przepraszam wszystkich forumowiczów, że robię to dopiero teraz:)
Nazywam się Sławek i mam 25 lat. Jestem z Rybnika.
Skończyłem Inżynierię Środowiska na Politechnice Śląskiej w Gliwicach.
Moje tico jest z roku 1998 i od początku jest w mojej rodzinie.
Aktualnie ma przejechane 134 000 km. Dostałem go po dziadku w 2005 roku z przebiegiem 35 000 km. (Jeździł nim jedynie do kościoła i na zakupy)
Prócz podstawowych napraw typu wymiana filtrów, olejów, płynów, rozrządu nie sprawiał żadnego problemu:)
Narazie póki co też większego problemu nie sprawia, choć już coraz więcej elementów wykazuje zużycie. Mam jednak nadzieje, że jeszcze mi ten samochodzik posłuży ładne parę lat:)
Sprzedać go nie sprzedam nigdy anij też nie wyzłomuję ponieważ czuję do niego sentyment i jak trzeba będzie wsadzić na naprawę więcej niż samochodzik jest warty to zrobię to:)
No to tyle i jeszcze raz przepraszam za tak późne przedstawienie się. -
Witam.
Witaj Widzę, że przybył nam kolejny kandydat do spotów śląskich
-
Z opóźnieniem, ale... witamy.
To miło poczytać tyle ciepłych słów.