JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Dzięki za szybką odpowiedż.http://zlosniki.pl/images/icons/default/gris.gif
-
Witam ponownie Jako, że już kiedyś miałem białą "strzałę" i buszowałem z Wami sporo czasu po sprzedaniu Swifta wracam na stare śmieci z niebieskim ticolotem Wczoraj zakupiłem Tico od pierwszego właściciela w gazie z roku 99. Jako, że pierwsze auto na gaz to postanowiłem lada dzień rozwiać moje konstrukcyjne wątpliwości w tym temacie...
-
Witam ponownie
Jako, że już kiedyś miałem białą "strzałę" i buszowałem z Wami sporo czasu po
sprzedaniu Swifta wracam na stare śmieci z niebieskim ticolotem Wczoraj zakupiłem
Tico od pierwszego właściciela w gazie z roku 99. Jako, że pierwsze auto na gaz to
postanowiłem lada dzień rozwiać moje konstrukcyjne wątpliwości w tym temacie...Dawaj foty
-
Witam ponownie
Witaj po czasie w naszym gronie
-
Oto moja niebieska strzała Auto nie posiada rdzy ani na drzwiach ani progach czy też masce więc mimo małych usterek, które opisałem w nowym temacie wziąłem go bez dłuższego namysłu A dość już miałem jeżdżenia grubych kilometrów za "perełkami"...
-
Takiego miał kiedyś kol. Przemneu.
-
I kolorek jakiś taki wyszukany,nawet nie wiem czy taki odcień kiedyś widziałem:)
Pewno trochę czasu szukałeś:)z zdrową blachą ciężko coś znaleźć...
gratuluje -
Takiego cały czas mam ja
Jednak autko nie zostało sprzedane, jeździ nim moja narzeczona.
Żal było mi go sprzedać... -
Takiego cały czas
mam jaWłaśnie miałem pisać
Jednak autko nie
zostało sprzedane, jeździ nim moja narzeczona.
Żal było mi go
sprzedać...I to się chwali
-
Takiego cały czas mam ja
Oczywiście - z tym, że Twój jest ciągle Twój... Nie donosiłeś o sprzedaży, więc łatwo się domyślić, że ten ze zdjęcia nie jest Twój.
Żal było mi go
sprzedać...Jak ja to rozumiem... Napiszę więcej - dziwiłbym się, gdybyś go sprzedał po tej pracy, jaką weń włożyłeś. O kosztach nie wspominam, bo to sprawa właściwie mniej ważna.
Przemneu, kolega z Bytomia, też miał takie niebieskie tico. Sprzedał go kilka lat temu i myślałem, że Dawidczaju został właśnie kolejnym właścicielem.
-
Przemneu, kolega z
Bytomia, też miał takie niebieskie tico. Sprzedał go kilka lat temu i myślałem, że
Dawidczaju został właśnie kolejnym właścicielem.Ten jeszcze na czarnej blaszce jest - czyli przynajmniej 12 lat w jednych ręcach
-
witam konto mam jakiś czas, nie pamiętam czy się witałem czy nie ale teraz to nadrobię Na imię mam Mateusz, jestem z Torunia. Mój Tikuś jest ze mną 1.5 roku
-
witam konto mam
jakiś czas, nie pamiętam czy się witałem czy nie ale teraz to nadrobię Na imię
mam Mateusz, jestem z Torunia. Mój Tikuś jest ze mną 1.5 rokuWitamy witamy I do częstego się udzielania zachęcamy
-
Witam
Kolega za AK i PFD? -
Oto moja niebieska
strzała Auto nie posiada rdzy ani na drzwiach ani progach czy też masce więc mimo
małych usterek, które opisałem w nowym temacie wziąłem go bez dłuższego namysłu A
dość już miałem jeżdżenia grubych kilometrów za "perełkami"...Wygląda przyzwoicie
Czy przedni lewy błotnik, tylne prawe drzwi oraz klapa bagażnika były wymieniane lub malowane -
Czy przedni lewy
błotnik, tylne prawe drzwi oraz klapa bagażnika były wymieniane lub malowaneWydaje się że nie gdyż tak pada światło i właśnie się wydaje jaśniejszy odcień.
-
Kolega za AK i PFD?
a skąd wiesz?
a tu foto mojego przecinaka
-
a skąd wiesz?
Permanentna inwigilacja...
a tu foto mojego przecinaka
A kolega zna może nazwiska poprzednich właścicieli? Ten kolorek i ta rejestracja jest mi jakoś dziwnie znajoma...
-
a skąd wiesz?
Sie obraca w tamtych stronach czeluści internetu
Nick wydał się znajomy -
A kolega zna może
nazwiska poprzednich właścicieli? Ten kolorek i ta rejestracja jest mi jakoś
dziwnie znajoma...rejestracja? Nie wiem czemu bo to jego pierwsza Toruńska rejestracja tego auta.