Złośnik story
-
.... i ja byłem na forum od samego początku :)
Jak ten czas szybko leci. -
Tak swoją drogą, ciekawe, dlaczego poprzedni Zlosnik się rozpadł?
-
@Sharky napisał w Złośnik story:
Stary złośnik się nie rozpadł tylko panu Właścicielowi sodówa odbiła...
-
@slawomirro mogę się pochwalić że odbierałem fizycznie serwer gdy został odłączony 😁
@pacior napisał w Złośnik story:
@slawomirro mogę się pochwalić że odbierałem fizycznie serwer gdy został odłączony 😁
ja się mogę pochwalić, że spędziłem każdy wolny czas przez ponad dwa tygodnie pisząc skrypt do eksportu wątków, userów itd. ze starego ubb na nodebb walcząc z enkodowaniem tekstu w bazie itd.
So much fun :D
-
@Sharky napisał w Złośnik story:
Nie odbiła. To było bardziej skomplikowane. Chciał wyłączyć to wyłączył.
-
Nie odbiła. To było bardziej skomplikowane. Chciał wyłączyć to wyłączył.
@esen napisał w Złośnik story:
Chciał wyłączyć to wyłączył.
Czyli odbiła! "Moja piaskownica i wszyscy inni WON!" Dziecinada...
-
Było jeszcze inaczej :P właściciel się nie interesował, nastąpił moment kiedy serwer musiał zostać odłączony od sieci,
dobrze że chociaż go nam przekazał.. -
Było jeszcze inaczej :P właściciel się nie interesował, nastąpił moment kiedy serwer musiał zostać odłączony od sieci,
dobrze że chociaż go nam przekazał..@pacior napisał w Złośnik story:
dobrze że chociaż go nam przekazał..Czyli poznaliśmy łaskę Pana? Boże co za dno...
-
@pacior napisał w Złośnik story:
dobrze że chociaż go nam przekazał..Czyli poznaliśmy łaskę Pana? Boże co za dno...
@BPX33 Uspokój się. Nie musiał nam dawać nawet kabelka. Miał takie prawo i z niego skorzystał. Ocenę zostawmy każdy dla siebie.
-
@BPX33 Uspokój się. Nie musiał nam dawać nawet kabelka. Miał takie prawo i z niego skorzystał. Ocenę zostawmy każdy dla siebie.
@esen napisał w Złośnik story:
Miał takie prawo i z niego skorzystał. Ocenę zostawmy każdy dla siebie.
Nic dodać, nic ująć - sama kwintesencja tej sprawy. Popieram w całej rozciągłości.