Potwierdzenie e-maila
-
-
@BPX33 napisał w Potwierdzenie e-maila:
O jaaa... :-)
Miśku, popatrz na adres w pasku adresu przeglądarki... :-)
Wpisany POWTÓRZONY adres nigdy nie zadziała poprawnie... :-)
Skasuj dokładnie połowę adresu i "będzie pan zadowolony". :-)Dlatego u wszystkich chodzi OK, a u Ciebie nie.
Bravo @pacior za pomysł o screenie. :-)
-
Miśku, popatrz na adres w pasku adresu przeglądarki... :-)
Nie trafiłeś @leo
To nie jego wina, to był problem z konfiguracją. Nodebb ma konfigurację domeny w dwóch miejscach, tu w ustawieniach i w pliku config.json. Tam było źle podane i stamtąd brała funkcja do przekierowania która najwyraźniej głupiała. -
@esen
Hej, ja wcale nie twierdzę, że to jego wina. Po prostu rzuciła mi się w oczy bezpośrednia przyczyna - a skąd ona się wzięła, nie mam pojęcia. ;-)
Dziwiło mnie zaś to, że tylko BPX ma problem z tym. Ale może uda się zwalczyć. -
-
@BPX33
A może spróbuj "naokoło": w ustawieniach wybierz "Custom", a w polu niżej wpisz z palca "Unread" i zapisz zmiany.
U mnie to także dobrze zadziałało. -
@esen działa bez czyszczenia ;) Dziękuję!
@leo napisał w Potwierdzenie e-maila:
Dziwiło mnie zaś to, że tylko BPX ma problem z tym.
Bo jestem wyjątkowy i zawsze mam takie problemy, których inni nie mają! :P
-
@esen działa bez czyszczenia ;) Dziękuję!
A co zrobiłeś, że zadziałało?
-
Bo jestem
wyjątkowyupierdliwy i zawsze mam takie problemy, których inni nie mają! :PNazywajmy rzeczy po imieniu. Patrząc na całą dyskusję z Tobą w tym wątku oraz w tym odnośnie haseł mam wrażenie, że zapominasz, że @esen nie bierze za obsługę tego forum kasy i nie jest to jego praca ani obowiązek a jedynie przysługa dla nas wszystkich i oczekujesz rozwiązania satysfakcjonującego tylko i wyłącznie Ciebie w 5 min...🙄
-
@leo wszedłem a githuba żeby zgłosić błąd i znalazłem istniejący gdzie informują co jest przyczyną (błędny config).
https://github.com/NodeBB/NodeBB/issues/7323 -
@esen napisał w Potwierdzenie e-maila:
@leo wszedłem a githuba żeby zgłosić błąd i znalazłem istniejący gdzie informują co jest przyczyną (błędny config).
https://github.com/NodeBB/NodeBB/issues/7323Jasne. Dzięx za odpo. :-)
-
@Gooral nie wiem co dziś za przeproszeniem pierd***sz, ale jeśli coś co trwa od ponad 5 miesięcy jest wg Ciebie rozwiązywaniem problemu jak to ująłeś "w 5 minut" to gratuluję spostrzegawczości, czytania ze zrozumieniem itp. itd.
Forum jak i cały internet jest od tego, żeby wyrażać w nim własne opinie i ja tak właśnie robię. Jak Ci to przeszkadza to już nie moja sprawa... -
@BPX33 ooo panie. Nie wiem co ci się stało, ale taka agresja jest niemile widziana tutaj.
Mnie też przeszkadza twoje nastawienie, które jest IMO roszczeniowe. Musisz się pogodzić z faktem, że nikt tutaj nie jest dla Ciebie, a na pewno nie ja. Fajnie, że zgłosiłeś błąd. Nie oznacza to że ktokolwiek, a na pewno nie ja, rzuci wszystko i zajmie się twoim problemem.
Kiedyś tak, ale nie będzie drobna niedogodność priorytetem dla kogokolwiek.
-
@BPX33 po pierwsze nie pierd..., po drugie tak jak napisałem, nikt tutaj nie siedzi za kasę, a Esen zajmuje się forum charatywnie więc nie oczekuj rozwiązania 'na już'. Co więcej forum nie jest napisane przez niego tylko jest to zewnętrzny silnik, więc też Jego możliwości są ograniczone...Rzeczy typu okienko czy jedno kliknięcie więcej serio nie są końcem świata ani błędem, gdzie forum nie działa, albo użytkowanie go graniczy z cudem.
-
Forum nie jest doskonałe ale znajdziecie mi fajniejsze w działaniu i zarządzaniu za pomocą telefonu forum w PL.. nie znajdziecie lepszego 🙂
Także proszę o spokój!! 😡 -