-
-
Znalazłem przyczynę!! Zmieniłem skórkę, a właściwie ją wyłączyłem i problem zniknął.
A jaką miałeś ustawioną?
(Bo ja wciąż "Superhero", bez problemów - prócz pojedynczego incydentu.)EDIT - a jednak nie do końca... :-)
W odniesieniu do niedawnej wzmianki o FF w wątku Jaco: zero problemów mam np. w przeglądarce Chrome. Przed chwilą otworzyłem FireFoxa i tam odpaliłem forum - I JEST TEN PROBLEM, o którym piszecie. Wróciłem do Chrome - tu jest OK. :-) -
Zrobię wkrótce aktualizację. Nodebb z wersji na wersję jest bardziej stabilne, może problem zniknie na zawsze.
-
-
leo ja jadę cały czas na FF i jest OK.
Ale właśnie się posypało. Tylko od czego ?
Na EDGE jest to samo.
Kolejny EDIT:
To coś ma ze skórkami. Teraz zmieniłem na oryginalną i działa. Widzę co pisze i całą resztę
-
-
ok, olejcie, superhero chyba jest coś nie tego bo na chrome u mnie też wszystko jest źle
-
OK. Jest upgrade. Podczas instalacji nie npm nie łapał nowej wersji mojego szablonu więc ustawiłem poprzedni.
Z tego co widzę to oni usunęli Roboto w ogóle z css, jeśli się pojawi problem z niewłaściwymi fontami dajcie znać proszę.
-
-
-
-
Ja mam obecnie 58.0.2 (64 bity) FireFox (mam nowego kompa ) i po poprawce esen wszystko wróciło do normy.
-
Nowa wersja forum na komórce prezentuje się świetnie :)
-
U mnie pojawił się inny problem ale dopiero dzisiaj. Do tej pory miałem ustawioną jako domyślną przeglądarkę Internet Explorer 11 i nie było żadnych problemów do dzisiaj. Natomiast od dziś wszystko pod IE 11 działa jak należy poza tym, że nie wczytują się wiadomości (wpisy) w danym temacie (gdy go otwieram). Próbowałem sugerując się tym co zrobił Pacior zmieniać skórki ale to nic nie dało. Zmieniłem przeglądarkę na Google Chrome i wszystko działa dobrze jak przedtem. Prawdopodobnie ostatnio przeprowadzany upgrage Node nie wspiera w 100 % IE 11.
-
-
@jaco
Dodam, że przeglądarka IE 11 działa na moim komputerze w systemie Windows 7. -
Na EDGE o ile działa strona główna i wszystkie działy to nie da się czytać postów. Nie wczytują się już wątki.
-
@jaco
Tak samo jest gdy korzysta się z przeglądarki IE 11. Na razie radzę sobie korzystając z przeglądarki Google Chrome. -
Czyli nie mam co sprawdzać. Wszystko jest jasne.
-
@jaco
Oczywście.